Bugetul Top Gear "intra la apa" in 2009

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.01.2009
Show-ul britanic Top Gear va avea la dispozitie un buget mult mai mic in 2009 din cauza situatiei financiare in care se afla BBC.

Criza economica de pe piata auto incepe sa se resimta si la nivelul emisiunilor de profil. Celebrul show britanic Top Gear se pare ca va fi nevoit sa isi "incante" audienta cu un buget mai mic in anul care tocmai a inceput.

Anuntul a fost facut de insusi producatorul show-ului britanic, Andy Wilman, care a declarat ca restructurarile care se fac acum la BBC vor afecta toate departamentele, chiar daca emisiunea se bucura de o audienta record. Wilman a subliniat ca toate fondurile alocate vor fi cheltuite cu mai multa grija.

Chiar si asa, spectatorii vor resimti bugetul mai mic din fata micilor ecrane. Potrivit producatorului, Top Gear va reduce numarul de cascadorii sau dimensiunile lor. Ultimele doua episoade ale seriei de anul trecut au fost filmate in America si Vietnam.

via | WorldCarFans

Comentarii (9)

  • top gear
    top gear
    perfect poate le vine si lor mintea la cam ca in ultimele 2 serii 11 respectiv 12 numai porcarii de emisiuni au facut cu subiecte deloc interesante numai cu jocuri stupide si au uitat care e rolul emisiunii sa prezinte si sa testeze masini sa faca teste comparative asa cum erau cele din trecut. daca in emisiuniile trecute aveau doar un reportaj despre un subiect nebunesc adica intrecerea intre masina vs pieton si asa mai departe si restul emisiunii era dedicat masinilor acum nu vezi decat doar un test un prezinta o masina restul umor englezesc care e la fel de bun ca un ceai verde de la ei.
    interesanta emisiune top gear australia cei care au vazuto
    0 2
  • TOP GEAR 2
    pentru top gear
    "vazuto "............ Bine ca esti tu ......"cunoscator" in ale automobilismului si a emisiunilor tv "TOP GEAR". Si daca au facut numai porcarii in ultimele 2 serii CE?????. Pana la urma este un show auto -umoristic ,e drept , cu umorul englez e mai "greu ". Salutari si tie..............
    1 0
  • ma, top gear sa dea fliment ca mie nu-mi plac
    .
    0 3
  • nyivus
    ...
    Bey, top gear si cucr: daca nu va place emisiunea, ramaneti la ProMotor, care e perfect pentru cei ca voi.
    3 0
  • Florinache
    Top Gear- bestial
    Saracii moderatori !!! Poate acum , cand vor ramane fara lucru, se vor da cu binisorul pe langa Roxana Ciuhulescu sa prezinte impreuna "Promotor". In sfarsit, Clarkson va avea un coleg mai inalt decat el :))....Pot spune ca sunt aproape dependent de "Top Gear". Ultimul episod din Vietnam a fost foarte reusit....chiar si pe 2 roti.
    0 0
  • bogdan
    PT NECUNOSCATORI
    De unde stii tu ca rolul emisiunii Top Gear ii sa prezinte si sa testeze masini?....Top Gear este o emisiune de divertisment si ar trebuie tratata a atara...daca vrei sa vezi o emisiune unde se prezinta si se testeaza masini la modul cel mai obiectiv uita-te la Fifth Gear si o sa vezi cum o masina ii cu 0.00000001 secunde mai rapida decat cealalta...ceea ce mi se pare absolut fascintant....eu unul prefer Top Gear pt modul in care este facuta emisiunea...nu degeaba a castigat un GRAMMY pt ce-a mai tare emisiune de divertisment!....
    3 0
  • pentru critici
    top gear
    1. DACA nu iti place emisiunea ... nu e obligatoriu sa te uiti ... :)) ... !!!
    2. Ati mai vazut voi ceva masini si modele noi anul acesta scoase asa multe ca sa aiba ce sa testeze ???
    3. Cred ca TopGear pune accent mai mult in teste pe partea practica a unei masini ... si ei testeaza masina asa cum o vede un om normal ... exterior ... interior ... !!!
    4. Fifth Gear mi se pare o emisiune prea plicticoasa, majoritatea de akolo au experienta de circuit ... si testeaza masinile ca niste piloti ... si le supun unor teste pe care cred ca 10% din noi nu le vom face vreodata !!!
    2 0
  • de la top gear
    pt top gear 2
    nu am spus ca nu e frumoasa emisinea dar prea plictisitoate in ultimele 2 serii si cam putine masini prezentate mai mult prostiile lor gen america sau vietnam. am spus pana la seria 10 a fost super tare deci daca contionuau asa era perfect
    cat despre emisiuniile din romania lasa de dorit ai dreptate
    0 0
  • halfraze
    top gear
    top gear sunt cei mai tari! cand revin cu noul sezon la noi?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru