C4 Picasso cu 5 locuri!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 05.01.2007
Citroen a prezentat primele imagini oficiale cu noul model C4 Picasso cu cinci locuri, o varianta modificata a modelului cu sapte locuri.
Citroen a prezentat primele fotografii oficiale cu noul C4 Picasso cu cinci locuri. Modelul va fi lansat pe piata in primul trimestru al anului si prin acest lucru Citroen devine primul producator care ofera trei modele MPV.

Citroen a prezentat anul trecut C4 Picasso de sapte locuri, model care va fi cunoscut de acum inainte cu numele de Grand C4 Picasso. Noul C4 Picasso beneficiaza de aceeasi linie de gandire si acelasi design ca si fratele mai mare de sapte locuri.

Noul Picasso ofera un design exterior dominat de un stil sportiv si dinamic. C4 Picasso cu 5 locuri este lung de 4470 mm, lat de 1830 mm si inalt de 1660 mm, dimensiuni care fac posibila existenta un spatiu interior generos. Cele cinci scaune sunt individuale iar podeaua este plana. Scaunele pastreaza caracteristicile de la modelul cu sapte locuri, putand fi rabatate usor pe suprafata plana a podelei. Cand toate locurile sunt in uz, volumul portbagajului este de 500 de litri, capacitatea maxima fiind de 1734 litri. Variantele de motorizare raman aceleasi ca si la modelul de sapte locuri.

Comentarii (2)

  • Picasso 5s
    superb design ! un monovolum, de cumparat! cu toate ca urasc monovolumele.
    0 0
  • Posesor C4 berlina
    C4Picasso
    Frumoase masini si competitive. Sunt extraordinari francezii astia !!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru