Cadouri speciale de la Ford

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.06.2007
Ford face bani si de pe urma accesoriilor sale. Crose de golf, mese de biliard, chitare, postere si chiar motoare V8 fac parte din aceasta colectie.

Ford a lansat in 1999 o colectie de accesorii pentru ocazii speciale. Fanii brand-ului pot sa-si achizitioneze de la motoare adevarate pana la chitari rock. Toate au un pret destul de piperat si sunt inscriptionate cu logo-ul Ford. Constructorul american a publicat o lista cu cele mai potrivite accesorii pentru un cadou. Dintre acestea va prezentam:

1. O trusa de urgenta care include: o lanterna, o pereche de manusi, surubelnite, o pompa de aer, prosoape, un impermeabil si 38 de elemente de prim ajutor. Trusa costa doar 75$ si promite ca va ajuta soferul intotdeauna in situatii dificile.

2. Pentru fanii muzicii rock, Ford a pregatit o alta surpriza: o chitara electrica. Modelul Fender Sonoran ofera un sunet de exceptie si este finisat in totalitate in culoarea albastra. Logo-ul Ford nu lipseste nici de pe aceasta chitara de 350 de dolari

3. O colectie impresionanta de postere care ilustreaza istoria Ford. De la eroi ai competitiilor de viteza la concepte, de la Mustang la Thunderbird, toate sunt adunate in aceasta colectie.

Colectia include si un poster special cu inca nelansatul Ford Shelby GT500KR.

4. Ford s-a gandit si la cei care isi doresc un accesoriu mai putin obisnuit: un motor V8 de 625 de cai putere. Asamblarea si toate partile componente pot fi achizitionate la un pret de 8100$.

5. Ca majoritatea constructorilor auto, Ford s-a gandit sa personalizeze si un ceas. Ceasul cu o curea din piele fina este inscriptionat cu logo-ul Cobra si include: cutie din otel, iluminare, si afisare a datei. Cobra Watch rezista pana la 30.5 metri adancime in mediu subacvatic.

6. Pentru micii fani Ford o masinuta cu pedale va fi o incantare. Modelul reprodus dupa este un Ford Roadster din '32, are sase pedale si poate fi cumparat pentru 249 de dolari.

7. Tot pentru micii fani Ford, constructorul american a pregatit o minicolectie de modele in miniatura identice cu originalele. Colectia cuprinde modele vechi sau noi printre care: Ford Model T 1913, Ford F1 Pickup clasic, Ford Fusion 2006 si Ford Shelby GT500. Pretul copiilor in miniatura este de 120 dolari per exemplar.

8.

O crosa de golf pentru impatimiti a fost special personalizata de constructorul american. Manerul ofera aderenta si este de asemenea inscriptionat cu logo-ul Ford.

9. Nici pasionatii biliardului nu au fost uitati. Ford a pregatit o masa de biliard marca Olhausen personalizata cu logo-ul Mustang. Masa este creata din lemn traditional cu insertii de mahon si cires. Preturile pornesc de la 3700 de dolari. Clientii trebuie insa sa astepte intre 10-12 saptamani pentru productie si livrare.

10.Pentru 95 de dolari fanii brand-ului pot cumpara o jacheta marca Ford speciala pentru anotimpul friguros. Fermoarul mare din metal, cele trei randuri de cusaturi si micul logo imprimat pe piept individualizeaza jacheta.

Colectia Ford a fost lansata in 1999 si cuprinde 750 de accesorii Ford, Lincoln si Mercury. Constructorul american detine 300 de licente proprii pentru aceste produse.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru