Calendarele 2007 Porsche

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 05.10.2006
Porsche a prezentat colectia de calendare a companiei pentru 2007. Sunt oferite trei variante de calendare cu imagini inedite din istoria companiei germane.
Porsche va pune la dispozitiea fanilor din intreaga lume o serie de trei calendare cu modelele companiei pentru anul care va urma.

Cele trei calendare oficiale concepute in format mare prezinta diferite teme cu modelele Porsche fotografiate si expuse in diverse peisaje. Aceasta initiativa Porsche poarta denumirea “Symphony of Colors”.

Calendarul istoric pentru 2007 poarta numele “On the Move” si ilustreaza detalii privind viitorul Muzeu Porsche, complex care se afla in constructie. Calendarul are dimensiune de 42 x 60 centimetri iar pretul acestuia ajunge la circa 35 de euro.

Al doilea calendar din colectie este “Design turbocharged” si a fost conceput de centrul de design de la Porsche. Calendarul contine imagini cu modelul 911 Turbo, prezintand in plus concepte de design. Dimensiunile acestuia sunt de 50 x 70 centimetri, pretul lui ajungand la 55 euro.

Al treilea calendar prezinta un istoric al motivelor publicitare a lui Porsche din 1957 si pana in 2006. Formatul este A5, iar pretul este de 35 euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru