Calendarul lansarilor VW 2008-2009

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.10.2007
Scirocco, Golf 6 si noua generatie Polo isi vor face loc in gama germanilor in urmatoarele 24 de luni.

Colegii de la Carscoop au pus mana pe un document intern pe care Volkswagen l-a pregatit pentru dealerii sai si din care aflam intregul calendar de lansari ale viitoarelor modele germane. Normal, cele mai interesante aparitii din urmatoarele 18 luni vizeaza modelele Scirocco si Golf, fara a-l uita insa pe noul Polo.

Astfel, asa cum era de asteptat, documentul confirma faptul ca Scirocco, coupe-ul pe care Volkswagen il pregateste asiduu in ultimele luni, va fi pus in vanzare in toamna anului viitor. Nu se cunoaste inca locul in care va fi prezentat oficial noul Scirocco, insa acesta va fi cel mai probabil lansat la Salonul de la Geneva.

Si pentru ca 2008 va mai aduce un mare salon auto, cel de la Paris, Volkswagen nu putea sta cu mainile in san. In Franta va fi prezentata cea de-a sasea generatie a lui Golf, celebrul model de segment C care va avea rolul de a face uitat semiesecul actualei generatii. Ei bine, Golf va putea fi achizitionat de fanii sai incepand cu luna martie a anului 2009, la jumatate de an de la prezentarea in premiera.

In sfarsit, noua generatie VW Polo, care va fi bazata pe actala generatie a lui Skoda Fabia (iata ca si invers se poate!), isi va incepe lucrul pe piata in a doua jumatate a anului 2009.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru