Camaro Concept la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.03.2007
Chevrolet a adus la Salonul Auto de la Geneva conceptul Camaro, concept care reinvie legenda modelului din anii '60.

Asa cum va anutam mai demult, Chevrolet intentioneaza sa reinvie Camaro, model care a facut istorie in anii '60, cand concura cu celebrul Ford Mustang. Constructorul american a prezentat in premiera pentru Europa, la Salonul Auto de la Geneva, Camaro Concept, vehicul care va sta la baza modelului de serie.

Desi premiera conceptului a avut loc la Salonul Auto de la Detroit, Chevrolet a adus Camaro si la Geneva deoarece intentioneaza sa produca acest model pentru piete variate. De altfel, aspectul agresiv si sportiv al conceptului va fi probabil repede indragit si de europeni.

Comentarii (6)

  • marius
    americani!
    asta cat polueaza? cred ca daca o aduce Tariceanu nu polueaza!
    0 0
  • AndreiRN
    Pt marius
    Pai cu siguranta ca polueaza mai mult decat bicicleta ta. Daca ai. In realitatea o sa aiba motoare de 6V si cateva versiuni de 8V dar cum in US se foleseste technologie antipoluanta inca din ani '70 sunt sigut ca va polua mai putin ca multe masini europene de acelasi calibru.
    0 0
  • micutzu
    arata bine dar daca e sa comparam un motor american cu unul european, europenii sunt de mult in fata americanilor. ma refer la ce putere scot europenii din acelasi motor ca americanii.
    0 0
  • AndreiRN
    pt Micutzu
    Puterea unui motor este invers proportionala cu fiabilitatea si longevitatea lui. Sunt motoare de 12000cmc care scot doar 300+cp dar in schimb merg bine 2 milioane de km. La extrema opusa gasesti motoare care scot peste 100cp la litru dar dupa 3 ani este varza. Tineri si soferi virtuali aleg puterea dar cei cu experienta reala aleg rezistenta in timp.
    0 0
  • arata super camaro
    e o masina de 5* stele la dizain
    0 0
  • Chevrolet Camaro Concept
    Pt o masina ca asta ma mir k are konsumu asa mic!Ar trebui sa konsume vreo20|% masina ii super nu exista komentarii la adresa EI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru