CANADA: Primele 500 de exemplare Fiat 500 s-au vândut în 12 ore

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.11.2010
Canadienii au fost mai rapizi decât americanii la comanda primelor 500 de exemplare ale lui Fiat 500 oferite pe piaţa respectivă. Diferenţa dintre cele două pieţe a fost de 20 de minute pentru 500 de comenzi.

Fiat a reuşit să vândă 500 de exemplare ale unei ediţii limitate a modelului 500 în Canada în doar 12 ore. Clienţii trebuiau să plătească un avans de 500 de dolari – premieră pentru divizia americană a Chrysler – Fiat 500 fiind primul model al corporaţiei vândut în Canada cu rezervare. Iniţiativa a fost gândită după lansarea lui Fiat 500 şi apariţia unui număr mare de pasionaţi pe portalurile oficiale de comunicare ale mărcii italiene în Canada.

Spre comparaţie, primul lot de 500 de exemplare Fiat 500 puse la vânzare în Statele Unite ale Americii a fost epuizat în 20 de minute. În Canada există cu 50% mai puţini dealeri Fiat decât în SUA, iar clienţii s-au dovedit a fi mai rapizi decât americanii în ceea ce priveşte comenzile. Comenzile de pe piaţa din Statele Unite ale Americii au fost gratuite, neexistând nevoia unui avans simbolic de 500 de dolari.

Tot în Canada s-a vândut primul exemplar Fiat 500 "Numero Uno" contra sumei de 85.000 de dolari. Exemplarul respectiv nu prezintă niciun element special din punctul de vedere al dotărilor tehnice sau al aspectului, dar banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi utilizaţi pentru îngrijirea cetăţenilor în vărstă din Canada care au origine italiană, sarcină de care se va achita fundaţia Villa Charities.

Via | InAutoNews

Comentarii (1)

  • Fiat 500=SUCCES orinde oricand
    nu inteleg ceva din articolul acesta.Diferenta dintre timpul epuizarii din Sua vs Canada este de 20 min , sau in Sua stocul s'a epuizat in 20 minute?
    " Diferenţa dintre cele două pieţe a fost de 20 de minute pentru 500 de comenzi." VS. "Spre comparaţie, primul lot de 500 de exemplare Fiat 500 puse la vânzare în Statele Unite ale Americii a fost epuizat în 20 de minute."
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru