Care sunt activitatile conducatorilor auto romani la semafor?

De Advertorial
Publicat Luni, 22.03.2010
Despre semafoare, asteptari, un Bucuresti plin de frustrari si despre SMS-uri. Si, nu in ultimul rand, despre radio.

Cine se incumeta sa conduca in traficul ucigator si sufocat din Bucuresti stie ce inseamna sa stai la acelasi semafor de cel putin 4 ori. Semafor care sta pe rosu un minut jumate si pe verde 20 de secunde. Si cum trebuie sa ne tinem mintile ocupate in orice circumstanta, fiecare dintre noi incearca sa-si gaseasca de lucru chiar si in timpul asteptarilor de la semafor.

Pentru a vedea pentru ce opteaza romanii in timpul interminabilelor asteptari de la semafor, www.radio21.ro si-a sondat vizitatorii obtinand niste rezultate cel putin interesante. Astfel, cei mai multi conducatori auto (29% dintre cei 630 de respondenti) opteaza sa-si faca putina curatenie in masini (aviz nevestelor / prietenelor: deci se poate!), urmati la mica distanta de cei care trimit SMS-uri (pariu ca majoritatea trimite SMS-uri la concursul Ascult Radio 21?). In timp ce 11% utilizeaza acest ragaz fortat pentru a naviga putin pe internet cu ajutorul telefonului mobil, altii se aranjeaza: se barbieresc (2%), se machiaza (9%) sau se rad la subrat (5%).

Doar 7% citesc presa sau vorbesc la telefon (5%). Sa mai mentionam ca 6% trag si un pui de somn la semafor? Asta ca sa intelegem mai bine de ce nu reactioneaza participantii la trafic la semnalele acustice.

Concluzie: time is money si se pare ca singurii constienti de acest lucru sunt cei care trimit SMS-uri la concursul Ascult Radio 21 din masina.

Comentarii (3)

  • Articol la misto. Nu are treaba nici 50% cu ce se intampla. "se rad la subrat (5%)" :)))))) Si vad ca cei care fac bilute din nas nu apar deloc.
    11 0
  • subscriu , si eu fac parte din cei xx% care fac bilute din nas...hahahaha
    4 0
  • dfgfd
    Eu ma scarpin in cur, flegmez pe geam, arunc gunoiul pe geam, claxonez femei, ma iau la bataie cu ceilalti participanti la trafic. Si daca ma plictisesc rau de tot mai dau o laba.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru