Carlos Ghosn: "Deschiderea fabricii din Maroc e unul dintre evenimentele anului"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.01.2012
Apariţia noului Lodgy şi deschiderea uzinei din Maroc în care va fi produs monovolumul Dacia sunt principalele puncte de interes ale Renault-Nissan în 2012.

Unul dintre cele mai importante evenimente care vor avea loc în cadrul grupului Renault-Nissan în cursul acestui an este reprezentat de deschiderea oficială a fabricii din Maroc, pe care grupul franco-japonez o va inaugura prin începerea producţiei noului monovolum Dacia Lodgy.

Prezent la Forumul Economic Mondial de la Davos, reuniunea anuală care strânge în acelaşi loc oamenii cu putere de decizie din business-ul mondial, preşedintele Renault-Nissan susţine că uzina marocană din Tanger este unul dintre momentele-cheie ale anului pentru grup.

"Acum un an, la Davos, prognozele pentru 2011 au fost foarte optimiste, iar rezultatele nu s-au ridicat chiar la acel nivel. Acum, când prognozele pentru 2012 sunt pesimiste, sper ca toată lumea să se înşele şi să avem un an mai bun decât este prevăzut. Pentru noi, 2012 va fi un an interesant, iar unul dintre cele mai importante puncte de reper în acest an va fi deschiderea uzinei din Maroc", a declarat Carlos Ghosn într-un interviu acordat celor de la Euronews.

Renault-Nissan a fost unul dintre partenerii tehnici ai Forumului de la Davos, oficialii prezenţi în Elveţia având la dizpoziţie pentru tranzit o flotă de maşini 100% electrice dezvoltate de grup.

Astfel, pe lângă Fluence Z.E., modelul pe care Renault îl va lansa în majoritatea statelor din Europa în cursul acestui an, Nissan Leaf a fost una dintre atracţiile evenimentului, Maşina Anului 2011 în Europa fiind şi ea disponibilă pentru teste.

Comentarii (4)

  • Ce face asta in imagine???
    3 2
  • dah....francezii ne-au folosit ...ma rog am ramas si noi cu ceva ...mandria ca ne-am nascut in.....
    3 7
  • ...dacia.
    2 0
  • Cineva
    stiti engleza?
    Ascultati-l pe Carlos Ghosn vorbind si pe urma o sa intelegeti poza. E recunoscut ca unul dintre cei mai de seama oameni ai industiei auto. Este un lider carismatic si cu viziune. Dovada ca a fost singurul presedinte de concern din top 10 invitat la Davos.
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru