Ce a spus presedintele Ford la Bucuresti?

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.07.2007
John Fleming, presedintele Ford Europa, a prezentat premierului Tariceanu oferta pentru Automobile Craiova.

John Fleming, presedintele Ford Europa, a prezentat comisiei de privatizare a Automobile Craiova oferta tehnica pentru preluarea fabricii, precizand ca in 2012 cheltuielile anuale ale companiei in Romania se vor ridica la un miliard de euro.

Strategia Ford pentru uzina din Craiova a fost discutata in cadrul intalnirilor avute luni la Bucuresti, de John Fleming, cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu membrii comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova, anunta Mediafax.

Producatorul american se angajeaza la investitii directe de 675 milioane de euro pentru modernizarea si retehnologizarea fabricii si la cresterea numarului de angajati de la 3.900 la 7.000. Ford intentioneaza sa produca anual 300.000 de autovehicule si 300.000 de motoare.

"Cheltuielile totale ale Ford în România vor creşte constant si vor atinge 1 miliard de euro in 2012. Suntem incantati de sansa pe care o avem, de a prelua uzina din Craiova, dar mai avem multe de facut inainte de a ajunge la un acord comun", a declarat Fleming.

"Oferta tehnica as aprecia ca este interesanta si vine in sensul asteptarilor noastre.

Urmeaza ca membrii comisiei de privatizare sa deschida oferta financiara", a spus premierul Calin Popescu Tariceanu.

Oferta financiara va fi deschisa doar dupa ce detaliile propunerii tehnice sunt analizate de membrii comisiei.

Comentarii (4)

  • Braun Gavril
    Oferta Ford
    Oare vor putea incheia ai nostri vreun contract de privatizare fara ca oferta sa nu vina din partea unor escroci, hoti si banditi cu care au mai avut de-a face pana acum ? Vezi privatizarea Daewoo al cariu sef a delapidat miliarde si care a dus la falimentul firmei. Grea intrebare, atunci cand nu "pica nimic " din afacere.
    0 0
  • daniel
    oferta ford
    so face lumina si pe strada noastra ,si sa nu uitam ca in 1994 sau primit oferte de la;Ford,renault,wolswagen,peugeot si cine au luat logic cine a dat dreptu mai mare coooreeeniiii
    0 0
  • coreeni i-au scos din foame pe craioveni si din mizerie si tot nu e bine. le-au dat locuri de munca nu a fost bine.Daewoo a cazut pe plan mondial si de aceea au renuntat la afacere.
    0 0
  • de povesti suntem satui
    in unele articole apar 7000 de angajati in altele 9000 de angajati , foarte optimisti ,sa tina 3000 si sa le dea salarii, poate fac si o masina buna ca de proiecte utopice ne-am saturat!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru