Ceas de lux Aston Martin - Jaeger LeCoultre

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.04.2008
Aston Martin si Jaeger LeCoultre au colaborat la dezvoltarea unui ceas de lux fabricat in doar 300 de exemplare.

Esential

300 este numarul de unitati Jaeger LeCoultre AMVOX 3 Tourbillon GMT care vor fi produse in seria speciala dezvoltata cu Aston Martin.

Aston Martin si celebra casa de inalta orologerie elvetiana Jaeger LeCoultre au colaborat pentru crearea unuia dintre cele mai scumpe si rare ceasuri legate de industria auto. Acesta face parte din colectia JLC AMVOX, se numeste AMVOX 3 Tourbillon GMT si dispune de cele mai noi tehnologii utilizate in segmentul ceasurilor de lux.

Turbillon-ul (cuvantul francez pentru "tornada") este sistemul care impiedica dereglarile mecanismului derivate din forta gravitationala printr-o miscare continua in interiorul carcasei. Mecanismul este vizibil prin partea posterioara, este gazduit de o carcasa construita dintr-o combinatie de material ceramic si aur roz de 18 karate si poate functiona independent timp de 48 de ore fara a fi miscat. Cureaua perforata de culoare neagra care dispune de cusaturi albe este un alt element individualizant al ceasului dezvoltat impreuna cu Aston Martin.

Evident, noul ceas Jaeger LeCoultre va fi produs intr-o editie limitata, doar 300 de exemplare putand intra in posesia amatorilor de orologerie fina.

Pretul sau nu a fost inca stabilit.

via | Sybarites

Comentarii (3)

  • fffoarte frumos....!!!
    poate fi achizitionat, sau deja sunt stabilite cele 300 de persoane care pot achizitiona admirabilul ceas ????
    0 0
  • Vladus
    mm...
    ia ghici?
    0 0
  • aston martin
    automatic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru