Comentarii (6)

  • Polonia, Slovenia, Turcia, Rusia
    E bine de stiut punctul de vedere al Opel fata Romania.

    Aviz amatorilor de Opel la prima mana!
    14 7
  • pareri aiurea
    Nu vad nici Bulgaria, Croatia, Slovacia, Ungaria, Italia, Grecia etc.

    Asta nu inseamna ca au ceva cu tarile astea, probabil decizia se bazeaza pe anumite considerente de ordin logistic sau de alta natura.

    Cine stie. ?
    11 7
  • Slovenia, Finlanda
    Sunt curios care este nr. de automobile comercializate in Slovenia si Finlanda in comparatie cu Romania. Eu cred ca intram in lista celor care nu stiu sa conduca economic dupa parerea lor.
    7 6
  • Switzerland
    Switzerland ? netradus...:))
    12 1
  • desigur...
    Dragilor - sunt convins ca cei de la Opel au intrebat fiecare tara daca vrea sa participe si are buget sa sustina o astfel de initiativa...cum insa piata a cazut ca pietroiul la fund in unele piete (vezi si Romania printre ele) sigur ca acele piete nu isi mai permit sa sustina o astfel de initiativa.
    Pe de alta parte Opel Romania a organizat deja la nivel local un astfel de concurs de condus ecologic unde marele premiu a fost o Insignia Ecoflex (de fapt e posibil ca cei de la nivel European sa se fi inspirat de la acest progmam) vezi si srticolul Automarket: http://www.automarket.ro/stiri/automarket-a-castigat-premiul-eco-jurnalistul-anului-26917.html
    Deci nu poti sa vorbesti de rea intentie ci doar de lipsa de fonduri la nivel local pentru a mai sustine un concurs pe aceeiasi tema.
    8 0
  • pai cand 70% din soferii din Romania merg subturat cum sa intram in categoria celor care stiu sa conduca? Tu asta care citesti oricine ai fi sunt sigur ca schimbi la 1500-2000 rpm la o masina diesel de tremura masina din toate incheieturile....de asta suntem unde suntem ca si cultura auto.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru