Cel mai mare showroom Audi din Romania a fost inaugurat la Timisoara

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Audi are o noua reprezentanta in Romania, care prezinta 14 modele si a fost realizata in urma unei investitii de 10 milioane de euro. Aceasta include si un service pentru marca Porsche.

Cel mai mare showroom Audi din Romania a fost deschis la Timisoara de catre Porsche Inter Auto. Reprezentanta de 600 metri patrati are 14 modele expuse si este realizat in urma unei noi investitii de mare anvergura a grupului Porsche. Pe langa showroom-ul impresionant, noua reprezentanta Audi din Timisoara beneficiaza de un service de top, care este dotat cu echipamentecare respecta standardele Audi AG.

Suprafata totala a noii reprezentante Audi din Timisoara depasteste 36.000 metri patrati, iar valoarea investitiei se ridica la 10 milioane de euro. Pe suprafata acestui dealership al Porsche Inter Auto din Timisoara au fost integrate inca patru elementele functionale pentru clientii din Timisoara. Astfel, in cadrul acestui complex se afla un showroom pentru marca Skoda, o reprezentanta Weltauto, un service multimarca Audi si Skoda, precum si un service pentru marca Porsche.

"Suntem bucurosi prin faptul ca reteaua Audi a fost completata cu o astfel de locatie deosebita, ridicata la cele mai inalte standarde.

Aceasta investitie este semnul clar al puterii marcii Audi si al determinarii reprezentantilor ei de a oferi clientilor servicii de top." a declarat Mihai Halmagianu, director marca Audi.

Via | Audi

Comentarii (3)

  • Opinie
    Cred ca aici la noi in Timisoara Audi are o imagine daca nu peste atunci la fel cu Mercedes si BMW. In piata de masini Audi e clar mai numeros decat cele doua. Ma refer la masini aduse de afara. Si cum oferta se pliaza cererii...La fel de drept e ca Audi e putin mai ieftin decat celelalte doua. Poate de aici si cererea.
    11 0
  • MULTI IMTRA DAR PUTINI CUMPARA!
    3 4
  • Bine, dar unde este adresa ? Ziarist Sebastian Toma ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru