Cel mai scump loc de parcare din Anglia costă 223.000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Cel mai scump loc de parcare din Anglia se află într-un garaj subteran, măsoară 26 de metri pătraţi şi este amplasat vizavi de celebrul magazin harrods. Preţul său este însă unul exorbitant.

Unii se pot lăuda cu cele mai scumpe maşini, iar alţii cu cele mai scumpe locuri de parcare. Este cazul unui englez din vestul Londrei, care percepe un preţ exorbitant pentru un loc de parcare în Knightsbridge. Cei 26 de metri pătraţi, situaţi la subsolul unei parcări, cu acces separat atât pentru maşină cât şi pentru şofer, păziţi non-stop, sunt evaluaţi de către proprietarul optimist la 223.000 de euro.

Asta nu e tot, pentru că suma este mai degrabă un fel de chirie pentru primii nouă ani. Dacă cumpărătorul va mai dori să păstreze locul de parcare trebuie să plătească după această perioadă încă 800 de euro în fiecare an, vreme de 99 de ani. Deşi compania care intermediază tranzacţia a refuzat să dea publicităţii numele celui care scoate la vânzare garajul, oficialii au anunţat că viitorul client va fi nevoit să îndeplinească o anume condiţie: să locuiască la maxim 400 de metri de garaj.

"Locul de parcare de pe strada Basil este o locaţie de top în Knightsbridge, vizavi de celebrul magazin Harrods, ceea ce îl face extrem de dorit de către rezidenţii zonei.

Viitorul proprietar poate fi sigur că maşina sa este în siguranţă", a ţinut să precizeze un oficial al firmei de intermediere. 

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru