Cele mai economice modele Seat vor fi botezate E Ecomotive

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.10.2010
Seat va lansa în curând o nouă variantă ecologică a modelului Ibiza, capabilă să emită doar 92 de g/km. Numele versiunii va fi E Ecomotive şi va marca debutul unei noi divizii economice în cadrul Seat.

Esential

92 de g/km va emite noul Seat Ibiza E Ecomotive.

După ce a adunat o mulţime de impresii pozitive din partea presei de specialitate, pentru performanţele de consum ale modelului Ibiza Ecomotive, SEAT încearcă să meargă mai departe cu programul de reducere a emisiilor.

Constructorul spaniol promite o versiune ecologică îmbunătăţită a modelului subcompact, demnă de a da naştere unei divizii "verzi", botezate E Ecomotive. Gama va include cele mai economice versiuni ale modelelor produse de casa spaniolă, încercând astfel să copieze exemplul părintelui Volkswagen, care în prezent se bucură de popularitate cu liniile BlueMotion şi BlueMotion Technology.

Cel mai ecologic Ibiza din istoria constructorului iberic va fi capabil să emită numai 92 de g/km, o valoare care va stârni probabil invidie în segmentul B.

via | whatcar

Citeşte şi...

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru