Comentarii (5)

  • mda
    Intr-adevar , constructorul american OPEL (GM) a venit cu o masina tare. Si Renault la fel. Sper sa aiba acelasi succes ca si celelelte modele.
    6 5
  • Vasile
    @Alex
    Mai Alex, asa e de american Opel, cum Dacia e frantuzescu-japoneza, Rolls - Royce, germana, Jaguar indiana, Bugatti, Lamborghini, seat skoda, masini germane, lada italiano-franceza samd.

    Ca apartine unui holding American, asta e alta poveste (Oricum, nu toti actionarii GM sunt americani. Asa ca putem spune ca e un constructor international :)) ). Imediat o sa spui ca Chelsea e echipa ruseasca, Manchester City echipa araba.

    Dar din pacate, multi isi dau cu pararea in necunostinta de cauza.

    P.s. Saab si Volvo sunt cumva firme americane?
    O fi Chrysler acuma firma Italiana (ca tot au luat fiat actiuni de la ei)?
    9 0
  • eu astept ora 12
    astept ara 12 sa vad ce scoate dacia atat ma intereseaza restul le'am mai vazut
    0 5
  • Rolnad
    Opel
    Cred sincer ca Opel e un melanj de Chevrolet (fost Daewoo) si Fiat in momentul asta. Ma refer la subansamble platforma, motoare si cutii de viteza. Restul e al lor, si probabil mai inparte cate ceva si cu Saab. Chiar auzisem ca GM o sa fie de fapt al lui Fiat, cu tot cu Opel. Nu sunt sigur de asta.
    8 2
  • phanter
    repetenti pe banda rulanta
    Rolnad si Alex, jos in banca, nota 2 !

    Consumati spatiu de scris degeaba
    4 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru