Cele mai sexy 10 masini din lume

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.04.2007
Revista Forbes a realizat un top al celor mai sexy 10 masini din lume.

Revista americana Forbes a intocmit un top al celor mai sexy masini. Automobilele, de lux sau sportive, au fost impartite pe zece categorii, in functie de statutul celor care le conduc. Vom afla astfel care e cea mai sexy masina pentru un gangster, pentru un barbat proaspat divortat sau pentru un chirurg plastic.

Rolls royce Phantom a fost desemnata masina cea mai sexy pentru mogulii hip-hop. Limuzina, cu un pret de pornire de 333.000 de dolari, ofera atitudine, clasa, suficient spatiu pentru amplasarea unui jacuzzi si posibilitatea personalizarii.

Sedanul Lexus LS hybrid, inca nelansat pe piata, a fost desemnat cea mai sexy masina pentru impresarii hollywood-ieni. Trendy, luxoasa si ecologica, Lexus LS va oferi credibilitate soferului. Versiunea normala, pe benzina, a modelului de lux costa 61.000 de dolari.

Cea mai sexy masina pentru chirurgii plastici din Miami Beach a fost desemnat Lamborghini Murcielago convertible, masina estimata la 319.000 de dolari. Sportiva si atragatoare, decapotabila italiana se potriveste perfect cu sclipirea pe care o ofera o astfel de interventie chirurgicala.

Cea mai sexy masina pentru gangsteri a fost declarat SUV-ul Cadillac Escalade. A devenit deja o moda ca marii mafioti sa impuna un trend pe care sa-l urmeze partenerii de breasla. Cu Tony Soprano conducand un Escalade in serialul "The Sopranos" ne putem astepta ca aceasta masina sa devina o moda in lumea gangsterilor.

Pretul sau de pornire este de 55.045 de dolari.

Chevrolet Corvette Convertible a fost declarata cea mai sexy masina pentru barbatii proaspat divortati. Prince a cantat despre ea iar P. Diddy a declarat ca pentru a cunoaste o femeie trebuie doar sa-ti pui un tricou alb si sa te urci in ea. Corvette ofera exact acea doza de respect de sine de care care are nevoie un tata proaspat divortat. Ca sa nu mai vorbim de placerea condusului oferita de motorul V8 si cei 400 de cai putere. Pretul este situat la 53.355 de dolari.

Daca mai devreme am vorbit despre barbatii proaspat divortati, femeile nu puteau fi omise. Mercedes Benz SL65 AMG este cea mai sexy masina pentru mamicile proaspat divortate. In plus cei 604 cai putere par sa zica: "Sunt bogata si puternica si rulez asemeni unui pilot profesionist". Este intr-adevar nevoie de o mare putere financiara pentru ca masina costa 186.775 de dolari.

Cea mai sexy masina pentru un lobbyst a fost declarata Cadillac CTS, o masina de doar 30.670 de dolari. Un om cu o asemenea functie la Washington are nevoie de ceva respectabil si care sa nu atraga atentia: o masina americana, modesta la interior si exterior dar care este foarte usor de condus.

Topul continua cu cea mai sexy masina pentru cititorii revistei "Forbes", titlul adjudecat de Maserati Quattroporte. Calitatile acestei masini de 110.000 de dolari sunt ravnite de orice brand de lux.

Jucatorii de baschet din NBA adora sa isi faca aparitia in cele mai sportive si noi supercar-uri.

De aceea Ferrari 599 GTB Fiorano a fost aleasa ca cea mai sexy masina pentru baschetbalistii din NBA. Monstrul care poate atinge pana la 330 de km/h are un caracter exclusivist datorita brand-ului, performantei si pretului de 260.000 de dolari.

La categoria "Cea mai sexy masina pentru soferii puristi" scorul a fost strans Aston Martin DB9 si Ferrari F430 terminand la egalitate. Ambele masini sportive au un look clasic, somptuos, autoritar si o dinamica exemplara.

Iata cele zece categorii ale topului Forbes:

Cea mai sexy masina pentru mogulii hip-hop: Rolls-Royce Phantom

Cea mai sexy masina pentru impresarii de la Hollywood: Lexus LS Hybrid

Cea mai sexy masina pentru chirurgii plastici din Miami Beach: Lamborghini Murciélago Roadster

Cea mai sexy masina pentru gangsteri: Cadillac Escalade

Cea mai sexy masina pentru barbatii proaspat divortati: Chevrolet Corvette Convertible

Cea mai sexy masina pentru femeile proaspat divortate: Mercedes-Benz SL65 AMG

Cea mai sexy masina pentru un lobbyst: Cadillac CTS

Cea mai sexy masina pentru cititorii revistei Forbes: Maserati Quattroporte

Cea mai sexy masini pentru baschetbalistii NBA: Ferrari 599 GTB Fiorano

Cea mai sexy masina pentru soferii puristi: Aston Martin DB9 and Ferrari F430 (la egalitate)

Comentarii (91)

  • si bugati unde e?
    bugati veyron e cea mai tare de departe!asa se vede ca topul este facut la comanda...:))
    5 0
  • nu prea inteleg:

    "Mercedes Benz CL65 AMG este cea mai sexy masina pentru mamicile proaspat divortate".

    "Cea mai sexy masina pentru femeile proaspat divortate: Mercedes-Benz SL65 AMG".

    in fotografie apare un CLK 63 AMG Black Series.

    Pana la urma ce masina a castigat acest "premiu"?

    Oricum, eu cred ca acest top a fost realizat cu picioarele, sa aiba cei de la Forbes ce sa scrie in revista. Alfa Romeo 8C Competizione nu apare in acest top, masina care cu siguranta arata mai sexy decat orice Mercedes-Benz, Lexus sau Cadillac.
    3 0
  • Cadillac Escalade
    Daca Escalade e o masina sexy, fie ea si pt mafioti, atunci se cheama ca treaba e nasoala tare!! Mai bine aparea in top un autobuz si spuneam despre el ca e sexy decat despre "chestia" asta...
    4 2
  • Cadillac CLS?sexy ?
    au vazut noul Mercedes clasa C? contra Cadillac CLS si SUV-u asta Escalade, pt gangsteri, n-au decat sa-si cumpere,la 403 Cp, cred ca nu o sa fie o problema sa-i prinda politia !! Le recomand un Cayenne Turbo, un ML 63 AMG !
    5 1
  • jafuri
    nu-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii placccccccccccccccccccccccccccc
    2 2
  • robert
    Cele mai sexy 10 masini din lume
    Phantom pentru moguli? pentru ca a aparut intr-un
    videoclip????
    5 2
  • Zup 187
    Ce nasol
    sunt lipsit de gusturi, ori baietzii au o problema d familie?!...daca d la italieni au ales doar ferrari si au uitat d Alfa, chiar e o problema.....si sunt cam multe cashcarabete in topul asta......rahat.....nasol top.
    2 2
  • Adandu
    Cam aiurea
    zup, nu uita ca au ales si Lamborghini la masini italienesti

    Oricum e cam dubios topul asta. Cel putin legat de masinile americane care nu sunt nici macar aproape de a fi sexy... in fine...vorba lui noname n-au mai avut ce scrie in revista
    1 3
  • !!!
    Femeile divortzate rullz :) !!! CLK DTM

    O zi buna !!! Daca mai putetzi avea una dupe ce atzi citit ca escalade e sexy ..................
    1 3
  • gran turismo
    aici vorbim de SUA
    Revista Forbes ca realizat acest top in concordanta cu preferintele clientilor americani, care probabil nici nu au auzit de Alfa. Pana la urma, topul mi se pare echitabil, iar adaptat la preferinte europene eu as zice ca ar suna cam asa (in ordinea categoriilor):
    Rolls Phantom
    Mercedes S-Klasse
    Porsche 911 Turbo
    Mercedes ML AMG
    BMW 6 Cabrio
    Mercedes SLK
    Mercedes C sau BMW 3
    Maserati Quattroporte (ca doar vb de Forbes), personal as fi zis Mercedes CLS
    599 Fiorano sau Murcielago
    Aston DB9, Gallardo sau F430
    1 1
  • no taste, folks
    E clar ca definitia americanilor pt o masina sexy e cel putin dubioasa. Chiar si asa ma bucur ca in top figureaza 3 branduri italiene, Ferrari, Lamborghini si Maseratti, din pacate nu e si Alfa. Oricum nu au ce cauta intr-un top de masini sexy tractoarele americane, bune de camionagii. Baieti, si Mini Cooper e o masina sexy, si Fiat 500 e considerata o masina f sexy de multi, si VW Beetle. Dar iti trebuie ceva cultura pt subtilitati din astea, nu e pt hamburger nation...
    3 0
  • re: no taste, folks
    corect!!!
    2 0
  • TASTELESS, INDEED
    Daca intrebi un american ce alege intre un RAHAT MARE, si un rahat mic, a fii sigur ca il va alege pe cel mare! Iar Bugatti a scos din 8000 cmc, 1001 cp (se va produce in serie). Masina asta ii face sa para foarte mici...din 8000 cmc, la o masina de serie americanii nu stiu daca reusesc sa STOARCA 3-400 cp, sau pahp (pure american horse power :))))) Concluzia : nu o sa apara prin topuri americane. Loganul este printre cele mai disproportionate masini din lume (CE NE-AU TRAS-O FRANCEZII !!!) Dar noua ne place (suntem si noi un pic americani, nu?).
    1 1
  • DOMNU' REDACTOR
    referitor la articolul despre chinezu' cu samsungu'.........KIM (un fel de Costica) nu e nume de chinez, ci de korean.....SAMSUNG este tot din Korea (desi ar putea sa aiba si in China ceva).......iar KIM chinezu' nu putea sa se lupte cu BALAURI (ei au doar dragoni, balaurii apar in miturile romanesti), si nici cu NINJA (baietii aia in negru sunt prin Japonia). Chiar si un subiect ca asta trebuie tratat cu seriozitate! ..........
    1 1
  • BMW M Power
    Bimmer
    bine a ziso Jake si addy.sunt de aceasi parere.100 de cai per litru la nemtii e ceva la ordinea zilei dak pot spune asa,pe cand la americani o masina super sportiva scoate media la europeni
    1 0
  • zoloft
    TOP
    de unde scoateti mai voi topurile atea ??? din burta probabil ca sa ne uitam noi prosti la ele...si voi sa ziceti ca aveti ceva de scris....
    1 0
  • AndreiRN
    Realist
    Mie mi se pare ff realista lista. Ati incercat vreodata sa faceti sex in Alfa? Putinele care au trecut oceanul nici macar nu functioneaza ci sunt in reparati 75% din timp. Pe cand in Escalade poti pune chiar si o saltea de apa si inconjurat de interiorul de piele ai loc cu doua femei deodata nu cu una. Cate femei de calitate agati pt sex cu o Dacie break? Altfel si cu o caruta cu coviltir poti agata dar .... pensionare.
    1 0
  • ....
    topul asta a fost facut in urma unui sondaj de opinie?au luat ei toate mamicile divortzate si au facut sondaj cate au SL?ce kkt...daca as fi chirurg plastician mi-as lua un mercedes 300SL sau un ferrari GTO...
    1 0
  • :)))
    MERSI BMW
    2 0
  • kk
    au vazut si ei niste filme, niste videoclipuri, cam ce conduc aia dintr-o categorie sau au vazut pe strada un chirurg de ex. cu un kkt si au facut topul.Chirurgii conduc kkt, gangsterii balega samd. Oricum .... haide-ti sa nu avem pretentii la americani....saracii.... is cam prosti...
    1 0
  • ~!~ TheTexan ~!~
    Dan esti prost .....
    Americanii apreciaza altfel masinile decat noi ..... tre sa fie mare .... sa duca macar 5 oameni in cabina .... sa aiba un porbagaj mare ( imens daca se poate ) si escalade e optiunea lor ....

    STIL TEXAN ...
    1 0
  • AndreiRN
    Struguri sunt ACRI
    "Chirurgii conduc kkt, gangsterii balega samd. Oricum .... haide-ti sa nu avem pretentii la americani....saracii.... is cam prosti..."
    Un exemplu concret de individ plin de invidie si lipsa de ratiune. Daca nu exista un individ ca Henry Ford probabil ca tot la caruta ramaneau astfel de indivizi. Studiati istoria auto.
    1 0
  • FERARI F430
    daca as castiga la loto....f430 scrie pe mine....iubesc masina asta...mi se pare cel mai marfa ferrari..599 numi place...f430 si 612 scaglietti sunt criminale
    2 0
  • B=crazy_about_cars
    SL 65 AMG
    sunt multi barbati care pot ramane traumatizati dupa o experienta de genul SL65 AMG;tare as vrea sa vad o femeie facandu-si de cap cu o asemenea masina
    1 0
  • AndreiRN
    Inginerie auto
    "Bugatti a scos din 8000 cmc, 1001 cp
    se va produce in serie
    din 8000 cmc, la o masina de serie americanii nu stiu daca reusesc sa STOARCA 3-400 cp, sau pahp (pure american horse power :)))))
    nu o sa apara prin topuri americane."
    Cateva afirmari lipsite de cunostinte de mecanica realista.
    In primul rand Bugatti nu este si nu va fi niciodata o masina de productie. In ritmul de cateva exemplare anual numai productie nu o poti numi.
    Cam in toate partile lumi se scoate 1000cp din motoare de 3000cmc dar sunt de curse si functioneaza doar cateva ore si costa $100000 bucata. In US sunt motoare de 7200cmc care scot 2500cp dar pt cateva minute dupa care sunt reconditionate. Cu cat scoti mai multi cp din motor cu atatea zile sau ore are mai putin de trait. Motoarele Europene si in special cele Italiene sunt faimoase pt lipsa de fiabilitate si durabilitate. Fiaturile mureau pe marginea drumului in primi ani, renaulturile au ajuns la retopire in primi 5 ani de folosire si pana si BMW isi pierde 50% in primi 5 ani datorita problemelor mecanice. Numai anumite modele de MBZ sunt recunoscute pt recorduri de fiabilitate si functionalitate in timp.
    Bugatii este doar o masina de pus in vitrina ca daca e sa mergi pana la cumparaturi nu ai unde sa le pui iar daca vrei sa mergi pana in Vegas cu unul trebuie sa mergi fara bagaje.
    Am stat la 2 metri de unul si nu am vazut nicaieri spatiu suficient pt a face sex in el. Aproape imposibil sa primesti macar un BJ deoarece volanul este prea aproape de burta soferului.
    1 0
  • MIHAI O
    TOP 10
    Astia de la Forbes ar putea sa se ocupe cu siguranta de lucruri si topuri mult mai interesante si cu gust!Daca tot s-a mers pe finetzuri nu pot sa cred ca le-a scapat o ALFA ROMEO 159 sau o BRERA!De exemplu.
    1 0
  • AndreiRN
    Italiene
    Pai masinile italiene s-au dovedit asa de dezastruase dpdv mecanic peste ocean ca lumea nici nu vrea sa se atinga de ele ca mijloc de transport. Pana si Ferrari 308 a ajuns sa se vanda la $30.000 SH deoarece nu merita reparatiile saptamanale. Alfa Romeo este un obiect de poza in US si nicidecum o masina. Cat despre sexi ...... ai incercat vreodata pe scaunul din spate?
    1 0
  • sunt belea
    0 0
  • aha
    se putea si mai bine!!!!!!!!!!nu credeti?si nu sunt 10,sunt 11.Totusi va hotarati kre-s cele mai ''sexxxxxxxy'' ?
    1 0
  • ....
    Sunteti culmea...vb de super masini cu super preturi si criticati?!?!?!?!?!?!? Cati din lista asta cu atatea comentarii despre masinile astea de "rahat", au banii sa cumpere una din ele...???
    1 0
  • claudiu11_2006
    masini
    sincer mie ii place masini modificate cu nitroo cum sunt bmw nu mai am de zis nimic alea sint cele mai alese
    0 0
  • gusturi
    e ok ,masinile chiar sunt tari!
    0 1
  • VATASELU MARINELA
    MASINI
    PE BUNE MIE IMI PLAC MASINILE TUNATE SI MAI ALES DAK E UN FERRARI 599 DE CULOARE ROSIE
    1 0
  • fan mercedes
    :))))
    Phantom-ul ala nu are ce cauta pe primul loc dar poate americanii nu au vazut inca ultima generatie de S de la Mercedes Benz....iar acel Cadillac CTS nu are ce cauta
    1 0
  • trofink
    hahahaº
    sunt forte frumoase toate, DAR UNDE ATI LASAT FERRARI ENZO, GALLARDO, FORD MUSTANG GT,ETC. MA FACETI SA RAD
    1 0
  • mafy0tu2006
    hmm...
    shi noua dacia logan pe gaz unde dreaq e???
    1 0
  • hahaha
    11:06:2007
    sunt de cacao nici macar ne este audiR8 asa ca nu sunt de nici un folos.mai bine punet masinile viitorului.
    1 0
  • fiecare cu ce-l doare
    Masinile japoneze sunt cele mai SUPER.
    1 0
  • Jaguar E-type,Countach,Cadillac ElDorado,Deusenberg,...
    1 0
  • korupt
    cea mai sexy masina mi se pare mie,si ca se potriveste oricui indiferent de sex esti caddilacul ptr ca este o masina cu personalitate
    2 0
  • Masini
    da ciar pentru ce au fakut top-ul asta? caci se stiie Ca bai Bun ca Ferrarilenui nimic Chiar si acial Porch sau Lamborghini
    1 0
  • Yvonne
    Masini sexy
    si aston martin unde e?
    1 0
  • FERARI
    the best
    2 0
  • alexclau14
    unde ati asat
    unde draq ati lasat lamburchini ferari
    1 0
  • unde
    da nam ce sa zic masinile sunt frumoase!!!!!DA MAI LIPSESC MULTE MAI FRUMASE DE OMIIIIEEEEE DE ORI DUPA PAREREA MEA FERARI E CE MAI TARE DIN TOATE!!!!!!!
    1 0
  • fata care comenteaza
    nasol top
    am vazut multe masine frumoase in lume dar astea sunt sub orice critica.sunt nasoale!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1 0
  • fain
    e misto bar cosa f multtt
    1 0
  • CE TOT FACETI MA ATATEA COMENTARII VA ESTE CIUDA CA NU AVETI SI VOI ?
    1 0
  • mai invatati sa scrieti ma inainte sa comentati masini
    1 0
  • Ciobotariu Liliana
    masinisexi
    ei, ce zici?
    2 0
  • masini
    mie mi-am place sa cunosc un baiat cu ferrari!!!!!
    1 0
  • cantemir
    care e problema
    de ce sunteti asa de suparati fratilor de ce nu faceti si voi un top ... in Romania,,,sa va vedem dupa ce criterii faceti topul ..:D deabia astept::d
    1 0
  • Aniuta
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cred ca aceste masini nu sunt potrivite doar pentru chirurgii plastici din Miami Beach si gangsteri,dar pentru toti oamenii.Insa au niste preturi ca nu toti isi permit sa le procure...Dar se gasesc si prosti ca sa le cumpere...
    1 0
  • trif alexandru
    imarianbv@hotmail.com
    imlpace masinile
    1 0
  • ati uitat de SLR...rusine
    1 0
  • anonim
    praf
    Bah mai cititi si voi despre masini si apoi comentati mai vedeti si voi cum se keama anumite masini numai le botezati voi cum va vine la gura hai ca sunteti praf da=va in spuma de tarani care stiti voi ce masini trebuie si nu trebuie
    1 0
  • e cineva
    1 0
  • ANONIM
    e cineva pe net???
    1 0
  • sunt beton masinile
    1 0
  • top ten
    asa cum a fost deja amintit, Forbes este o revista Americana, ceea ce ar trebui sa explice lipsa unor masini "tari" europene. este lipsit de sens sa populezi o lista cu masini la care publicul nu are acces: Alfa nu se vinde in US. In acelasi timp trebuie inteles ca America este o mare societate de consum cu mai mult de jumatate din populatie obeza (nu fiti inselati de filme), asa ca marimea masinii este mai importanta decat caracteristicile tehnice. ia-l pe Tony Soprano si pune-l intr-o Alfa si i-ai distrus imaginea pompoasa de "mare" mafiot. Cadilac-ul (GM) este o campanie care vinde masini mai mult prin politica si reclama decat frumusete si calitate; sunt convins ca au platit pentru ca masinile lor sa fie in acest articol, si nu ar fi pentru prima oara. in plus, americanii au fost redusi la idiotenie prin intermediul televiziunii si alte unelte publicitare. cand un roman i-si cumpara masina, va cauta masina cat mai frumoasa si cu performante cat mai bune, pentru bugetul disponibil. un american isi va baza decizia pe sugestii primite la televizor, ori reviste (unde televiziunea si revistele au nevoie de sponsori). americanul va cheltui peste buget si va conduce o masina la fel de buna ca un Logan. asta pentru ca "asa a spus Forbes..."
    1 1
  • anonim
    tu esti salata gigi
    sunt top 11 dar nu 10
    1 0
  • Halal Top
    Unde e regele? Unde e Veyron, masina masinilor? Top facut de americani, aceeasi calitate ca si masinile lor. Fuck them!
    1 0
  • uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
    naspa masinile asta
    1 0
  • flori18_valcea
    sunt tari
    sunt foarte tari dar si foarte tari de scumpe si la buzunare oricine din lume si ar dori o asemenea bijuterie
    2 0
  • andrew2zz
    haaaa??
    tot mai buna i o dacie...lol
    1 0
  • sexy
    ferrari e cel mai tare
    1 0
  • Vatelin
    ALFA ROMEO
    De unde ati scos voi ca Alfa este o masina de rangul Rolls-ului? In America nici nu se mai importa, iar daca o gasesti de vanzare, uzata, costa cat un VW... Este in continua necesitate de reparatii!! Si nu uitati ca Rolls-ul are transmisie GM adica aceiasi firma care fabrica CADILLAC!! Cine nu stie si nu a condus un CADILLAC nu-l poate compara cu Bomba de ALFA!
    1 0
  • MASINI
    Ferarry cea mai buna masina chiar daca e din clasa sport.
    1 0
  • catalin
    tare de tot
    sunt tari toate masinile
    1 0
  • mata
    matizul lui tata ii mai bun is naspa
    1 0
  • mercedes slk
    sunt ce mai tari masini ce putin asa cred eu
    0 1
  • ceamai tare masina din lume trabant si ceamai sexy
    0 1
  • andrei_soimu_2007
    cele m-ai bune masini romanesti dupa parerea mea sunt BMW sh Volvo,Andrei
    0 1
  • andrei
    despre masini
    ce mai tari masini sunt:BMW,LAMBORGHINI,FERRARI,MERCEDES si mai multe dar cel mai mult imi plac cele tunate ca de curse
    1 0
  • boboc_gabriel40
    masini
    ce screpuri
    0 1
  • clasa
    este o masina sport eleganta si o am pt k ests cea mai tare din seria7
    1 0
  • masini
    tari masini dar putini au bani sa le cumpere
    1 0
  • smecheru
    tare rau frate
    1 0
  • NUTZAKy
    care sa sters la fund cu revista aia si sa asezat asa masinile pe hartie
    0 1
  • caca
    sunt cele mai tri masini
    0 0
  • smenaru
    smenaru
    cea mai misto masina esty golf 5 tuning arata misto...dar si ford focus...opal astra classic dak le fc tuning arata nemaipomenit....asa k tot golfurile sunt la moda ....pe ud te duci doar golfuri vz peste tot ....asa k yo bifez pe golf si audi r8
    0 0
  • laurentiu
    femela
    cea mai tare masina din lume eeeeeeeeeeee ;Bugatti Veyron;!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 1
  • smekerul
    ce si cele mai tari masini di lume exista duar trei sunt ;Ferari Lamburghini siiiiii nu cea din urma cea mai si cea mai tare eeeeee Bugatti Veyron
    0 1
  • vanessa
    buna
    cele mai frumoase masini din rueopa :X:*
    0 0
  • miercure florian alin
    ce masini sexy, le-as trage-o prin tzeava....in fiecare zi :))
    0 0
  • copi aurolaci bugati unde este bai hahalelelor
    0 1
  • andrei
    Mercedes ,cea mai tare marca de masini!
    Masina cea mai sexy este de departe Mercedes SLR McLaren ! Este si foarte rapida! asa e un handicapat! Bugatti este un gunoi!
    1 0
  • Cea mai sezy masina
    Cu toti gresiti! Cea mai sexy masina este Alfa Romeo Brera!
    0 0
  • groaznikkk
    jalnikkkkk
    astea st masini sau rable?
    0 0
  • name alin
    Eu cred despre masini ca cea mai tare din romania este bmw x5 este cea mai tare si aproape toti ne putem permite o asemenea masina
    0 1
  • masini
    chear este cea mai nasoala masina din lume trebuie sa ai lipsa un neuron ca sa ai asa cv
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru