Cele mai tari imagini ale primei zile la Bucharest Ring

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.05.2007
Bucharest Challenge nu inseamna doar spectacol cu masini. Va prezentam cele mai inedite fotografii ale primei zile de competitie.

Dupa prima zi de spectacol in jurul Palatului Parlamentului, bilantul este extrem de interesant. Cea mai mare parte dintre spectatori au asistat pentru prima data la un show in stil mondial, cu masini de curse reale care gonesc cu sute de kilometri pe ora printre pereti de beton. Ei bine, acesti pereti de beton i-au venit de hac unuia dintre concurentii din Formula 3 Britanica, care si-a distrus monopostul intr-o iesire in decor spectaculoasa care a avut loc in prima sesiune de calificari. La nici cateva minute si la 200 de metri distanta, un oficial a gasit momentul oportun pentru a se intinde pe unul dintre bannerele sponsorului principal al competitiei. Asta in ciuda faptul ca pe langa el treceau in tromba masini ale caror zgomote se auzeau de la kilometri distanta.

Nu lipsesc din recapitularea noastra nici spectatorii de ocazie, care au umplut cu gauri plasa care apara circuitul de curiosii neplatitori. Altii, mai inventivi, au gasit sprijin pentru cativa metri de inaltime. Spre dimineata, putinii spectatori care se gaseau in tribune au asistat in acelasi timp la reprize de ploaie si la demonstratiile motoarelor bolizilor.

Evident, fetele fara de care nicio competitie de motorsport nu ar exista au incalzit si ele atmosfera de la Bucharest Ring.

La final, cativa oficiali de cursa va saluta iar peretele unei sicane ramane cu urmele unor impacturi care l-au scuturat serios. Indiciile sunt urmele brutale de cauciucuri de pe pista.

Comentarii (14)

  • mda
    dc n-ati spus cum s-a intamplat accidentul daca tot ati fost acolo???
    0 0
  • florin
    raliu
    ideea de raliu la bucuresti este extra ordinara .sint mindru de asta.euiropa e cu ochi pe noi .deci.sintinteresati? inseamna ca avem potential
    0 0
  • florin
    sfat
    pesimistilor incercati sa apreciati faptele bune .competitile sportive duc la dezvoltarea materiala si spirituala a unui popor .si romania chiar are nevoie
    0 0
  • hm....
    la cit au cheltuit acolo cu amenajarea....mai luau de la tariceanu din taxele de inmatriculare....shi de la ceilaltzi oligarhi care au secat tzara asta de ultima picatura de bogatzie shi faceau un circuit de formula 1 amenajat undeva in afara orashului. ginditzi-va....shi senna a murit tot intr-o curba cu parapetzi de beton......doamne fereshte..
    0 0
  • laurentiu
    inceputuri
    sunt multe probleme cu organizarea acestui raliu. dar observand numai partea plina a paharului, este un inceput promitator. pentru viitoarele editii, sper sa se invete din greselile actuale. ar fi bine sa avem si F1. cine stie, poate intr-o zi....
    0 0
  • ursus1
    sa-l mute pe B-dul 1Decembrie 1918
    Laudabila intentia,dar totusi,alta locatie nu au gasit?Tocmai in buricul Bucurestiului sufocat de trafic?Prea mare pretul platit pe socoteala nervilor celor ce tranziteaza zona!Parerea mea!P.S:la anul avem concurs formula 3 cu barcile pe Dambovita daca iese Basescu?
    0 0
  • Catalin
    cursa
    ar trebui sa fie prezenti (ca spectatori) toti smecherii de la liniute sa vada ce inseamna curse adevarate si profesionalism.
    Bravo celor ce au reusit sa organizeze aceste zile de sarbatoare pt Bucuresti.
    0 0
  • ce articol... Aveti vreo scoala de jurnalism?
    si frate-meo poate scrie un articol ca asta
    0 0
  • si pentru alti destepti, cursa asta nu este.......RALIU
    BINE?
    0 0
  • pilotul
    no comment
    din pacate inca sunt multi care nu fac diferenta intre un raliu si o cursa pe circuit....mai e mult pana departe:::)))
    0 0
  • ala din prima poza era pilotu de pe logan? :)),=))
    0 0
  • ursus2
    forta=masa x acceleratia
    Ma mir cum de a incaput umflatul ala la volanul monopostului!
    0 0
  • VyruSU
    jonny
    Daca nu ai fi atat de dobitoc si de incult, nu ai comenta ca prostu` pe seama loganului!

    Iar tu ursus2, dak ai beli si tu ochii, ai vedea ca ala e un oficial nu pilot!
    0 0
  • da
    unde au gasit fete frumoase
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru