Chery ar putea cumpara o fabrica Fiat

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.12.2009
Fabrica Fiat din Termini Imerese ar putea fi achizitionata de catre Chery dupa ce italienii vor renunta la aceasta. Chinezii au negat in prima faza aceste zvonuri.

Chinezii de la Chery ar putea achizitiona fabrica Fiat din Sicilia in 2010. Aceasta achizitie face parte din planul de expansiune al acestora, care include deschiderea a 15 fabrici noi la nivel international. Fabrica Fiat din Termini Imerese ar putea fi inchisa in viitorul apropiat, iar italieni ar avea de castigat daca ar vinde-o mai departe. Unul dintre potentialii clienti ar fi cei de la Chery, care vor obtine o facilitate gata construita.

Presedintele Chery, Domnul Yi, a declarat ca nu exista niciun plan precum cel anuntat mai sus. Cu toate acestea cei de la Chery au deja afaceri cu marca italiana DR, care ar putea comercializa modelele Chery Tiggo SUV si Riich M1 sub marca DR in Italia. De la comercializarea unor modele in Europa pana la fabricarea acestora intr-o fosta facilitate Fiat este cale lunga, dar aceast lucru nu inseamna ca e posibil.

Cei de la Chery vor avea 15 fabrici in afara Chinei pana la sfarsitul acestui an, daca luam in considerare faptul ca fabricile din Argentina, Rusia si Uruguay sunt aproape finalizate.

Chinezii de la Chery ar putea sa investeasca si pe piata din Turcia, unde vor construi o noua fabrica, care ar putea produce modele vandute in toata Europa.

Via | Chinacartimes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru