Chery Faira YY Coupe, primul model chinezesc original?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.04.2008
Constructorul chinez Chery va aduce la Salonul de la Beijing un concept botezat YY Coupe, cel mai sportiv din seria Faira.

Esential

26 de premiere va gazdui standul Chery in cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Salonul Auto de la Beijing, care isi va deschide portile luna aceasta in China, va marca debutul unor modele foarte importante atat pentru piata europeana cat si pentru cea asiatica. Dupa ce Audi si Mercedes au anuntat ca vor prezenta versiunile de productie ale crossover-elor Q5 si GLK iar Geely a dezvaluit astazi conceptul NL, un alt constructor chinez anunta o premiera pentru salonul asiatic.

Este vorba de Chery care pregateste un numar mare de concepte si versiuni de productie pentru Salonul de la Beijing, standul constructorului chinez urmand sa gazduiasca 26 de premiere.

Chery incearca insa sa se adapteze si noului trend in lumea auto, masinile de clasa mica, de accea a pregatit debutul unei noi serii de modele compacte de oras care se va numi Faira. Dintre acestea, cel mai sportiv model va fi YY Coupe, un hatchback in trei usi care pare destul original, semn ca designerii chinezi sunt in cautarea propriei filosofii.

via | CarScoop

Taguri: Chery, Faira, YY Coupe

Comentarii (3)

  • marian_bmw
    dar....
    parca aduce cu un toyota yaris coupe
    0 0
  • Melman
    Nu cred ca asa de original...
    Seamana destul de mult cu noua Mazda 2 in 3 usi
    0 0
  • prudentul
    faţa
    Maşină mai "botoasă" ca asta n-am mai văzut. Oricum, peste caţiva ani va trebui să ţinem cont de producătorii chinezi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru