Chevrolet Colorado Rally, al doilea concept al pick-up-ului global

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.06.2011
Chevrolet a lansat astăzi la Buenos Aires un nou concept care anunţă viitorul pick-up global, botezat Colorado. De această dată, versiunea concept este una de raliu.

Esential

4000 de kilograme poate tracta troliul instalat pe Chevrolet Colorado.

Chevrolet continuă să trezească interesul publicului cu viitorul său pick-up global. Viitorul Colorado, anticipat deja de un concept expus în cadrul Salonului de la Shanghai, este aşteptat să debuteze pe majoritatea continentelor, fiind responsabil pentru creşterea considerabilă a vânzărilor brandului american.

Din dorinţa de a pregăti terenul pentru o eventuală lansare a versiunii de serie pe piaţa din America de Sud, Chevrolet introduce la Salonul de la Buenos Aires conceptul Colorado Rally. Văzut ca o versiune de raliu a pick-up-ului, conceptul vine cu un propulsor diesel de 2.8 litri ce poate livra un cuplu motor excelent.

Versiunea concept beneficiază de un sistem de tracţiune integrală, de jante de 18 inch din aliaj, de lumini LED, de amortizoare şi suspensii de performanţă, ce pot creşte sau reduce garda la sol cu până la 50 de mm. Şi pentru ca pachetul off-road să fie complet, Colorado Rally a primit şi un troliu cu o capacitate de tractare de 4000 de kilograme şi un cablu de oţel de 23 de metri lungime.

Nu lipseşte nici roll-cage-ul care sporeşte integritatea habitaclului.

Interiorul aminteşte mai mult de luxul unui model sportiv şi nicidecum de ceea ce oferă de obicei un vehicul off-road. Scaunele sport de tip scoică, îmbrăcate în piele, pragurile cu inserţii din aluminiu, volanul sport cu lumini LED şi indicatoare de schimbare a treptei de viteze, precum şi o planşă de bord îmbrăcată de asemenea în piele texturată.

Comentarii (5)

  • *****
    ce o sa bata COLORADO pe AMAROK
    12 9
  • @anatonny
    O sa-l bata la carti, probabil...
    Ai si vazut tu multe Chevrolet-uri "batand" VW-uri...
    8 14
  • Trebuie sa recunoastem ca arata mai bine ca amarok. Are un design superb!!
    13 4
  • @BGS
    Pentru ca e concept...
    8 10
  • Frumos
    Sunt sigur ca si varianta de serie va arata la fel de bine. Se stie ca americanii fac cele mai frumoase pick-up-uri.
    10 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru