Chevrolet Cruze Cup, alternativa pentru circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.01.2010
Chevrolet a dezvaluit astazi la Birmingham versiunea de circuit a modelului Cruze. Botezat Cup, modelul vine cu modificari mecanice timide comparativ cu versiunea de serie.

Salonul AutoSport din Birmingham marcheaza anual debutul versiunilor de circuit, derivate din modele standard. Chevrolet nu putea lipsi din cadrul evenimentului, subsidiarul GM dezvaluind o versiunea de cupa a actualului Cruze.

Modelul va concura in cadrul unei competitii dedicate, ce va fi inclusa in calendarul Dunlop Sport Maxx. Concurentii vor avea la dispozitie exemplare identice Cruze Cup, astfel ca doar priceperea si talentul vor face diferenta la final.

Noul Cruze Cup nu este foarte diferit de modelul de serie, sub capota aflandu-se acelasi motor pe benzina de 1.8 litri. Diferenta o fac suspensiile sport KW si jantele Rimstock, pregatite la comanda.

Cruze nu este la prima experienta de acest gen, anul trecut modelul american concurand cu succes in celebra competitie World Touring Car (WTC), unde si-a asigurat o victorie importanta in cursa de la Marrakech.

via | newspress

Comentarii (2)

  • bentley
    Cutie viteze...
    Tot aceeasi cutie cu 5 trepte o are?:)
    2 2
  • WTC este...
    de fapt WTCC. Sa patram titulatura oficiala a campionatului.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru