Chevrolet globalizeaza numele modelelor sale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.03.2007
Chverolet intentioneaza sa unifice numele si campania de promovare a modelelor sale.

General Motors si-a anuntat de mult timp intentia de a unifica numele brand-urilor sale din toata lumea. Dupa Opel acum si Chevrolet doreste o globalizare a numelui, toate modelele sale urmand a avea aceeasi denumire pe toate pietele lumii.

In prezent Chevrolet vinde modele sub nume diferite: Aveo din America se vinde sub numele de Kalos in Europa si Lova in China. Constructorul american planuieste ca urmatoarea generatie a modelului sa se numeasca Aveo pe toate pietele lumii.

GM planuieste si unificarea strategiei de piata si a sistemelor de retail care vand brand-ul Chevrolet in toata lumea. Atunci cand noul Aveo a fost introdus pe piata din India in 2006, Chevrolet a folosit sloganul "An indian revolution", preluat si adaptat de la campania din Statele Unite "An american revolution".

Pe viitor Chevrolet intentioneaza sa creeze si un mesaj unificat care sa reprezinte brand-ul pe toate pietele lumii.

Comentarii (7)

  • liviu_roro
    jalnic
    cred ca sunt cele mai proaste masini...arata frumos dar au facut un mare compromis pt asta si anume siguranta...jalnice masini
    0 0
  • Greseala !
    Chevrolet e o marca puternica si ar fi trebuit sa pastreze numele Daewoo pentru masinile astea slabe care se vand acum la noi... nu sunt demne sa poarte sigla Chevrolet !
    0 0
  • chevrolet
    culmea ca in state chevroleturile facute in korea de daewoo sunt vazute ca fiind mai fiabile decat modelele facuta in state
    0 0
  • terinati-va maa
    in primul rand...daewoo (coreea) nu mai exista...!!! habar n-aveti ma!! bine k loganul e mai sigur decat aveo =)) prefer sa fiu in aveo dekt in logan...mkr se deschid airbagurile =)))
    0 0
  • victor
    pt "terinati-va" zack
    Esti dezinformat: Logan a luat 3 stele euroencap, aveo doar UNA (fiind considerata cea mai nesigura masina din ultimii ani). Asa ca...mai lasati-o draq de Logan...ca voi astia de comentati in legatura cu Logan-urile nu aveti bani sa va luati nici macar role. hai pa!
    0 0
  • agapiticos
    discutati de pomana
    ...comentam si iar comentam. Vorbim de stele in crashtest-uri si fel de fel de definitii. Ca aia "e mai buna" ..."aia e mai proasta"...etc. Fiecare e liber sa decida ce ii place sa cumpere. Daca vrea sa ramana in continuare la placerea de a conduce un dulap unde sertarele mai raman sa existe, isi ia un Logan, cine doreste ceva mai fiabil, o forma si un design mai european, mai modern, isi ia AVEO. Despre ce vorbim? Despre sigurantza? Daca e sa n-ai sansa in viatza poti sa mori si-n Hummer, daca asta ti-e scris. Urmariti mailul care se plimba peste tot cu tipul din mercedes, care a avut impact frontal si l-au scos taiat de la jumate si apoi vorbim de fiabilitate si sigurantza. Pana una alta, fiecare face ce vrea cu banii lui. Si o parere personala? Da, imi place Aveo...are o forma mai placuta decat Loganul si credeti-ma, am masina de servici Logan. Ce sa fac cu ea? Sa ma rog sa continue urcushul pe Dealul negru? rasufland usurat sa am ajuns la varf? Nu!!! prefer...ceva mai puternic si mai nesigur...ma bazez pe experientza in condus...
    0 0
  • Nu mai vorbitzi daca nu stitzi
    deci .. loganu` intradevar are 3 stele la sigurantza ...dar si aveo are 2 ... oricum diferentza mare nu este ... uitatziva pe youtube la crash`uri ... vezi vedea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru