Chevrolet propune un nou concept electric: Sail EV

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.12.2010
Chevrolet a expus în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou un concept electric botezat Sail EV, dezvoltat pe baza modelului de serie cu acelaşi nume. Modelul dispune de un motor electric de 90 de cai.

Esential

150 de kilometri este autonomia conceptului electric Chevrolet Sail EV.
90 de cai putere oferă motorul electric instalat de Chevrolet pe Sail EV.

Sfârşitul de an confirmă încă o dată interesul Chevrolet pentru segmentul modelelor ecologice. Subsidiarul General Motors a profitat de Salonul Auto de la Guangzhou, desfăşurat între 21 şi 27 decembrie, pentru a expune publicului asiatic cel mai nou concept electric al său, dezvoltat împreună cu specialiştii de la Pan Asia Technical Automotive Center.

Colaborarea dintre cele două companii a dat naştere unei versiuni electrice a modelului asiatic Sail. Modelul de clasă mică beneficiază de un tren de propulsie ecologic, care foloseşte un motor electric, ţinut în viaţă de un set de baterii litiu-ion.

Unitatea, capabilă să dezvolte un total de 90 de cai putere şi 220 de Nm, este responsabilă pentru acţionarea roţilor anterioare. Resursele motorului electric garantează o viteză maximă de 130 de km/h, în timp ce ansamblul de baterii reuşeşte să asigure o autonomie de 150 de kilometri.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, Chevrolet a expus şi versiunea finală a hibridului electric Volt, programat să debuteze pe piaţa chineză la mijlocul lui 2011. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru