China: Poliţia "camuflează" un Mercedes ML cu sigla Honda

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.07.2011
Poliţia unuei provincii chineze a achiziţionat un Mercedes ML de 110.000 de dolari. Pentru a ascunde abuzul, poliţiştii au înlocuit sigla brandului german cu cea a japonezilor de la Honda.

Esential

110.000 de dolari este valoarea maşinii cumpărate de poliţia din Fangchenggang.

Scandal într-o provincie din China, unde autorităţile sunt acuzate de abuz şi de cheltuirea nejustificată a banilor comunităţii Fangchenggang. Organele de poliţie locale au sfidat situaţia economică a oamenilor din regiune şi au achiziţionat pentru uzul zilnic un Mercedes ML.

Maşina a fost colantată cu însemnele poliţiei, dar a renunţat la logo-ul constructorului din Stuttgart, pentru a nu intra în atenţia populaţiei. În locul celebrei stele germane, poliţiştii au implantat logo-ul Honda, încercând astfel să "camufleze" maşina evaluată la 110.000 de dolari.

Se pare că tactica nu a funcţionat, mai mulţi cunoscători observând diferenţa de marcă şi model. Cetăţenii au protestat pentru modul în care sunt folosite fondurile comunităţii de către conducerea poliţiei. 

via | autoblog

Comentarii (13)

  • Opinie
    Asta-i cea mai uluitoare stire auto venita dinspre China.
    26 0
  • mda
    Daca va mai aduceti amite, mai aproape de noi, de ambulantele Porsche Cayenne de la vecinii nostri bulgari.....Are balta peste....
    17 0
  • corectura
    aminte, nu amite.. scuze.
    3 3
  • colant
    In limba romana este total gresit sa spui "masina colantata". autocolant vine deja de la verbul a cola (a se lipi din fr. coller). Corect este se coleaza un colant si nu se colanteaza. S-ar mai putea spune autocolantul se aplica pe masina, sau este lipit pe masina, masina este autocolata :) cel mult.

    Asta daca vreti sa scrieti corect in propria limba, daca nu, va rog puneti direct stirea in limba originala ca ne descurcam noi.
    19 6
  • @gogu
    inainte sa dai lectii mai bine ai grija la ce scrii tu! limba originara (adica de la origine) si nu limba orginala (inedita)
    11 3
  • zarnesteanu
    In sfarsit
    S-a descoperit misterul calitatii japoneze.
    14 1
  • got'cha
    in sfarsit un mercedes fiabil. ah, doar sigla e de el. in fine, merge si doar atat.:D "H"
    3 5
  • Le-a dat idee buna romanilor. Parca ii vezi si pe ai nostrii polististi cu X5-uri badge-uite cu sigle de Duster.

    :))
    8 0
  • vice-versa
    La noi se practica sigle de bemveu, ///M sau audi pe dacia berlina. La japonezi se pare ca se intampla exact invers. Probabil ca lor le e rusine cu MB.
    7 2
  • Bogdan
    Super camuflaj
    Oricum mai bine un ML la 110000 $( 80. 000E) decat un logan la 75. ooo E nu? ...si o singura bucata nu cateva zeci de bolizi logan 1.4MPI ca la noi.
    9 0
  • Honda Mercedes made in China
    Ala numai a ML nu arata , cred mai degraba ca este o strutocamila chinezeasca facuta pe furaciune, cu unele elemente de la ML si altele de la Honda CR-V ...
    0 4
  • eu zic ca e ok
    daca masina aia costa cam 80mii de euro cum rahaturile de loganuri pot sa coste 75de mii de euro??? Hai sa luam si noi din astea, ce te mai uiti la 5000de euro...
    2 3
  • @all |mrmod|
    cine e mai jmeker?
    Romania: Dacia Logan 70.000 EUR
    Valoare reala: ~10.000 EUR
    China: Mercedes-Benz ML 110.000 USD
    Valoarea reala: ~80.000 EUR

    Spuneti voi,cine este mai corect? Romaniafraiereste contribuabilii dublu fata de chinezi..
    Si @"cunoscatori" care o tot dau cu "da stai frate ca mai e si costul echipamentului" dati-va o palma toti. ce "echipamente"?? pun o amarata de bara cu lumini,si aia o porcarie chinezeasca no-name nu ceva calumea,hai sa zicem maxim si un radar si un radio si asta e echipament de 60.000 EUR?? pai uitati-va la americani,aia pe langa ca au mai multe lumini si mai calumea si radar si radio,mai au si bara de protectie pentru PIT,unele piese mai rezistente pentru folosirea indelungata si chiar si blindaj sau mobile data terminal/laptop in unele cazuri!!! si uitati-va ce diferenta este intre modelul standard si cel gata pentru a fi folosit de politie! 10.000$ !!! pai de la 60.000 EUR in Romania pentru nimic la o dotare completa pentru 10.000 USD in SUA e cale lunga!!!!
    lasati-va de melteneala si invartitul lingurii in mamaliga!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru