Chris Atkinson, primul in shakedown

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.02.2008
Australianul de la Subaru a terminat pe primul loc proba neoficiala care deschide Raliul Suediei.

Chris Atkinson, pilotul de la Subaru, a fost cel mai rapid astazi in shakedown, evenimentul premergator probelor oficiale din Raliul Suediei.

Proba de 1.8 km, care nu va conta in clasamentul general al raliului, a fost terminata de pilotul australian in timpul de 1 minut si 6.1 secunde. Francezul Sebastien Loeb, singurul pilot din afara Scandinaviei care a reusit sa castige Raliul Suediei, a terminat shakedown-ul pe locul doi la 3 zecimi de secunda de Impreza WRC2007 pe care a alergat  Atkinson.

In acelasi timp cu francezul a sosit si Petter Solberg, primul pilot de la Subaru. Urmatorii clasati au fost Gigi Galli si Henning Solberg. Pilotii BP Ford, finlandezii Mikko Hirvonen si Jarri Latvala au terminat abia pe pozitiile 7 si 8.

Raliul Suediei este singura etapa pe zapada din calendarul acestui an. Din cauza conditiilor de vreme total nespecifice acestei perioade a anului, doar un strat subtire de gheata a fost prezent pe proba de 1.8 km.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru