Chrysler inregistreaza pierderi de 1,6 miliarde $

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 06.12.2007
Anul 2007 nu a putut schimba situatia financiara la compania americana Chrysler.

Esential

64 miliarde de dolari sunt cheltuielile estimate de Chrysler in 2007
63 miliarde de dolari sunt veniturile maxime pe care Chrysler le poate incasa in 2007.

Robert Nardelli, directorul general de la Chrysler, a declarat ca compania pe care o conduce ar putea inregistra pierderi de 1,6 miliarde de dolari in anul 2007.

Nardelli a afirmat ca cheltuielile producatorului de automobile vor depasi 64 de miliarde dolari, in timp ce veniturile vor scadea usor sub valoarea de 63 de miliarde dolari, sustine Mediafax. "Deci, noi vom pierde aproximativ 1,6 miliarde anul acesta", a spus Robert Nardelli.

Darryl Jackson, vicepresedintele pentru vanzari in SUA, a declarat ca producatorul de automobile isi va ajusta programarea productiei saptamanal in 2008, intrucat anul viitor "pare foarte dificil".

Cei trei mari constructori din Detroit, Chrysler, General Motors si Ford, ar putea raporta anul acesta vanzarii de aproximativ 16 milioane de automobile, cel mai scazut nivel din 1998 incoace.

Taguri: Chrysler, Ford, GM

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Pierderi
    Asta inseamna ca nu vor plati niciun fel de impozit pe 2007 si chiar vor beneficia de anumite ajutoare financiare.
    Daca in aceste cheltuieli anuale intre si multe investiti in infrastructura moderna de productie atunci sunt pe calea cea buna.
    Masinile lor sunt frumoase si se vand ca painea calda si asta poate si din cauza reducerilor de pret si garantiei pe viata.
    0 0
  • prudentul
    ia să vedem...
    Nici un fel de impozit pe 2007? Vor beneficia de anumite ajutoare financiare? Eh, dacă ştirea s-ar fi referit la un constructor european, precis ai fi zis ceva de "firmă socialistă". Acum să vedem ce fel de firmă e Chrysler, cea din "lumea liberă".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru