Chrysler revine pe profit în al doilea sfert al anului

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.07.2010
Cel de-al doilea sfert al acestui an a adus bucurie în curtea Chrysler, constructorul american reuşind să bifeze profit net.

Esential

143 de milioane de dolari a fost venitul operaţional al lui Chrysler

Chrysler începe să revină încet pe linia de plutire. O confirmă rezultatele din al doilea sfert al lui 2010, publicate recent de constructorul american. Sergio Marchionne, directorul executiv Chrysler, a declarat că grupul a reuşit să obţină profit în al doilea sfert al anului, refuzând însă să dezvăluie suma. Cel mai probabil, toate detaliile vor fi publicate în data de 9 august, când este aşteptat un al doilea raport.

În primul sfert al acestui an, Chrysler a totalizat un profit operaţional de 143 de milioane de dolari, mulţumită măsurilor de reducere a costurilor, impuse de faliment. În ciuda acestor cifre pozitive, profitul net a fost în continuare pe minus, cu 197 de milioane de dolari. Chiar şi aşa lucrurile au stat bine pentru constructorul din Detroit, care cu trei luni înainte raportase pierderi de 2.7 miliarde de dolari.

Nici partenerul Fiat nu s-a descurcat rău, italienii totalizând un profit net de 116 milioane de dolari în al doilea sfert al acestui an.

Rezultatul este cu atât mai bun, cu cât în urmă cu exact un an, în aceeaşi perioadă, pierderile totalizau 215 milioane de dolari.

via | leftlane

Comentarii (3)

  • la o privire...in fuga am crezut ca-i ....atat ca n-are steaua..cea cu 3 colturi...
    3 4
  • george
    PROFIT CURAT SAU PE BANII CONTRIBUABILILOR?
    Asta e profit curat sau profit socotit inainte de returnarea macar a unei parti din cele cateva zeci de miliarde de parale catre guvernul bolsevic?
    2 4
  • x
    george,nu uita sa ti iei pastila!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru