Chrysler vinde Dodge Viper

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.08.2008
Bob Nardelli, CEO Chrysler, a anuntat ca dreptul de exploatare la Dodge Viper este de vanzare.

Producatorii auto americani se pot lauda cu unele modele care au ajuns atat de celebre incat pot fi numite branduri, chiar daca nu reprezinta entitati economice in sine.

Este vorba de acele modele de performanta care prin simplu nume reprezinta un potential de piata cu numeroase resurse. Spre exemplu, Ford are modelul Mustang, GM se poate lauda cu Chevrolet Corvette iar Chrysler cu Dodge Viper.

Criza industriei auto americane in particular si criza economica din SUA in general lovesc puternic si in aceste entitati cu faima in peisajul auto international. Conform unor informatii de ultima ora, grupul Chrysler intentioneaza sa vanda posibilitatea de exploatare a modelului Dodge Viper.

Anuntul, care a socat media americana, a fost facut chiar de CEO Chrysler, Bob Nardelli, care a precizat ca grupul pe care il conduce nu-si mai permite sa produca acest model, dar ca vrea sub o forma sau alta sa pastreze in viata entitatea lui.

Dodge va pune la dispozitia celui care va cumpara exploatarea modelului Viper toate cele necesare functionarii unui proces de fabricatie si comercializare.

Via | Chrysler

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru