Chrysler vrea colaborari cu Tata si Fiat

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 31.07.2008
Chrysler isi doreste sa colaboreze cu doua forte ale lumii auto, Fiat si Tata, in privinta distributiei unor modele.

Chrysler isi doreste o alianta cu mai multi constructori importanti de marime mondiala pentru a reveni in forta pe pietele din afara SUA, astfel ca producatorul american a inceput, de ceva vreme, o serie de negocieri cu Fiat si cu indienii de la Tata.

Discutiile cu cei de la Tata privesc modelul Jeep Wrangler,pe care Chrysler doreste sa il puna in vanzare in India si, posibil, pe alte piete asiatice neexplorate pana acum.

In schimb, dialogul cu italienii de la Fiat priveste o eventuala inchiriere a unor facilitati de productie Chrysler din America de Nord, in conditiile in care grupul italian isi planuieste inca de pe acum revenirea pe continentul nord-american, prin Alfa Romeo (2011). Nu in ultimul rand, Chrysler vede ca foarte posibila o cooperare cu Fiat in ceea ce priveste reteaua proprie de distributie din State, pe care americanii ar putea sa o inchirieze celor de la Fiat atunci cand modelele italienii vor debarca din nou peste Ocean.

via | Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru