Citroen a lansat oficial noul C5 in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.09.2008
Cel mai nou model Citroen lansat in Romania, C5, pleaca de la 19.190 de euro si dispune de o gama larga de motorizari.

Esential

19.190 de euro este pretul de pornire al noului Citroen C5 in Romania.

Citroen a lansat intr-un cadru fastuos cel mai nou membru al gamei sale din Romania. Este vorba despre noul C5, care, dupa o indelunga asteptare, soseste si la noi cu o gama larga de motorizari si optionale.

Modelul de clasa medie va fi disponibil in varianta sedan si break si va fi animat de trei motorizari pe benzina si patru diesel, clientii putand personaliza modelul cu ajutorul celor patru versiuni de echipare. Noul Citroen C5 porneste de la 19.190 de euro in Romania, varful de gama ajungand pana la 32.300 de euro cu TVA.

Modelul francez va oferi publicului din Romania o suspensie metalica in standard, pentru versiunile entry-level dar si cea mai nou suspensie hidraulica pe echiparile de top.

Viitorii clienti se vor putea bucura de o echipare bogata chiar si in versiunea standard, Citroen oferind o lista larga de accesorii: sisteme de siguranta ABS si ESP, sapte airbaguri, geamuri electrice fata si spate, oglinzi electrice si incalzite, sistem audio cu CD si MP3, aer conditionat cu reglare automata.

Versiunea standard va include chiar si un cruise control si proiectoare de ceata.

Lista de echipamente optionale este si ea destul de bogata, viitorii clienti putand opta pentru celebrul sistem de avertizare a depasirii benzii de mers, pentru senzori de parcare fata si spate si pentru un sistem de navigatie.

In ceea ce priveste gama de motorizari, Citroen incearca sa aduca publicului roman o oferta cat mai variata. Versiunile pe benzina vor debuta cu un motor de 1.8 litri si 127 de cai conectat la o cutie manuala cu cinci trepte. Vor mai exista si unitati de 2.0 si 3.0 litri pe benzina, capabile sa ofere 143 respectiv 215 cai putere. Versiunea de 3.0 litri va fi disponibila si cu o cutie automata.

Fanii diesel-ului vor avea de unde alege pentru ca Citroen le pune la dispozitie un motor de 1.6 litri si 110 cai putere, un motor de 2.0 litri si 138 de cai, o unitate de 2.2 litri HDi si 173 de cai putere si un V6 de 2.7 litri capabil sa distribuie 208 cai putere.

Publicul din Romania va putea admira noul C5 chiar incepand cu acest weekend in toate showroom-urile Citroen din tara cu ocazia unui eveniment "porti deschise".

Taguri: C5, Citroen

Comentarii (1)

  • marius
    oau ...
    bestiala la exterior si interior...e peste Passat din punctu` de vedere al designului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru