Citroen a vandut 31.000 de exemplare C5

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.06.2008
Din luna martie si pana in prezent Citroen a vandut in Europa 31.000 de exemplare C5.

Citroen este intr-o continua crestere de imagine pe piata europeana. Nemo, C-Crosser si noua generatie C5 sunt armele cu care brandul francez incearca sa cucereasca publicul european.

Anticipat inca din luna septembrie a anului trecut, prin dezvaluirea conceptului Airscape la salonul de la Frankfurt, noua generatie a modelului C5 s-a bucurat de o primire foarte buna in randul europenilor.

Potrivit informatiilor publicate de oficialii Citroen, noul C5 s-a vandut in 31.000 de exemplare de la inceputul lunii martie pana spre sfarsitul lui iunie. Cifra de vanzari vizeaza doar piata europeana, publicul din Franta, Spania, Germania si Marea Britanie indragind cel mai mult formele si performantele sedanului sau break-ului C5.

Citroen spera ca aceasta cifra sa creasca simtitor odata cu introducerea noului model si pe alte piete importante din lume. Noile tinte ale francezilor sunt Africa de Sud, Australia, Japonia si China, piete importante care se asteapta sa dubleze aceasta cifra pana la sfarsitul anului.

Citroen a anuntat ca noul C5 nu va beneficia deocamdata de o varianta coupe sau cabrio, inspirate de conceptul Airscape, pentru ca prioritatea brand-ului este aceea de a-si consolida mai intai imaginea pe piata europeana.

via | AutoBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru