Citroen C-Airscape, informatii si imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.08.2007
Citroen a publicat informatii noi despre conceptul C-Airscape. Acesta va avea un acoperis rabatabil din fibra de carbon.

Asa cum era de asteptat, Citroen a publicat un comunicat de presa oficial despre viitorul concept C-Airscape, anticipat de Automarket inca de vineri. Conceptul francez va debuta luna viitoare la Frankfurt, oferind noi previziuni asupra stilului de design pe care il va adopta viitorul model C5.

La exterior, conceptul se remarca prin forma noua a blocurilor optice fata si spate, jantele de 19 inch din aliaj si latimea mare. Inovatia pe care Citroen se pregateste sa o dezvaluie la salonul german este acoperisul rabatabil din fibra de carbon, care acopera habitaclul suficient de spatios pentru patru persoane.La interior tapiseria din piele de culoare maro si insertiile cromate dau un aer exclusivist.

Sub capota conceptului, Citroen a pregatit un motor pe baza de bio-diesel, V6 de 2.7 litri si 208 cai putere, echipat cu tehnologii inovative capabile sa refoloseasca energia eliberata in timpul franarii sau decelerarii. Aceste sisteme permit echipamentelor de bord, ca aerul conditionat sau sistemul audio, sa functioneze cu ajutorul energiei regenerate si un cuplu mai mare in situatii de suprasolicitare.

De asemenea, prin implementarea acestor tehnologii, Citroen reuseste sa reduca nivelul emisiilor de CO2 cu 24 g/km, in ciclu combinat.

Va prezentam si un set de imagini, de aceasta data la rezolutie inalta.

Comentarii (3)

  • pharao
    nice
    wow, frumoasa masina!
    dar asa imi face mondeo din ea cu okiu'... :)
    0 0
  • da
    Citroen ramine aceeasi masina. Eleganta , personalitate.............
    0 0
  • Frumoasa
    o masina superba!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru