Citroen C5 va fi dezvaluit la sfarsitul lui octombrie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.09.2007
Citroen va organiza pe 18 octombrie o conferinta in cadrul careia va dezvalui primele imagini oficiale ale noului C5.

Seria speculatiilor lansate de premiera conceptului C-Airscape la Frankfurt continua. Potrivit unor surse neoficiale, la sfarsitul lunii octombrie ne vom putea bucura de primele imagini cu noua generatie a modelului Citroen C5.

Constructorul francez a anuntat deja o conferinta de presa pe 18 octombrie pentru a dezvalui noi detalii despre modelul C5. Se pare insa ca viitoarea generatie, in variantele sedan si break, nu va putea fi admirata live de public, decat in ianuarie anul viitor cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles.

Noul C5 va fi construit pe aceeasi platforma a sedanului de lux C6, insa nu se cunoaste daca modelul va imprumuta si celebra suspensie hidro-pneumatica sau va beneficia de un sistem cu aer. Cel mai probabil, C5 va veni echipat cu sistem de control al tractiunii, tehnologie start-stop si sistem de regenerare a fortei de franare.

In prezent, actualul model C5 a inregistrat o stagnare a vanzarilor din cauza platformei imbatranite si a calitatii proaste. Asadar Citroen va incearca reimprospatarea gamei, schimbarea mentalitatii publicului si crearea unui competitor pentru Volkswagen Passat.

Nu exista inca zvonuri despre productia unui eventual model C-Airscape, Citroen inca analizand aceasta oportunitate. Un coupe-cabrio ar aduce o noua piata pentru constructorul francez si o sansa de relansare financiara.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru