Citroen C6 pentru ambasadorul Frantei in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 14.07.2009
Masina oficiala a Excelentei Sale Henri Paul, ambasadorul Frantei in Romania, este - incepand cu aceasta saptamana - un Citroen C6 2.7 HDi.

Ambasadorul Frantei in Romania, Excelenta Sa Henri Paul, calatoreste incepand cu saptamana aceasta la bordul unui Citroën C6. Excelenta Sa a optat pentru versiunea Exclusive, echipata cu motorul diesel 2.7 HDi 208 CP si cutie de viteze automata.

La bordul modelului ales de Ambasadorul Frantei in Romania se afla 9 airbag-uri, un sistem de navigatie cu ecran color, scaune incalzite fata – spate, sistem de incalzire suplimentara programabil si toata gama de sisteme de de siguranta si asistenta la condus – ABS, EBD, AFU, ESP si ASR.

Ambasadorul Frantei nu este prima personalitate care alege modelul francez ca masina oficiala, Citroen C6 fiind vehiculul prezidential din Franta. Nicolas Sarkozy se afiseaza in vizitele sale oficiale la bordul celui mai luxos model din gama actuala Citroen.

"Alegerea Excelentei Sale ne incanta si confirma atuurile acestui model varf de gama. Suntem mandri ca putem pune la dispozitia lui Henri Paul un vehicul performant, elegant si perfect adaptat pozitiei si personalitatii sale.

De altfel, de-a lungul istoriei sale de 90 de ani, marca Citroën a fost asociata prin modelele sale emblematice – DS, 2 CV, Tranction Avant – unor personalitati marcante ale epocii", a declarat Didier Gerard, directorul general Citroën Romania, la predarea vehiculului.

via | Citroen

Taguri: C6, Citroen

Comentarii (2)

  • lol
    "sistem de navigatie cu ecran color", tare...
    0 0
  • Scaune incalzite fata! totusi Maria Sa va circula cel mai probabil in spate...haha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru