Citroen este noul partener auto al Naţionalei Franţei

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 03.09.2010
După dezastrul de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, Toyota se retrage din postura de partener al echipei naţionale a Franţei. Locul său este luat de Citroen.

Citroen şi Federaţia Franceză de Fotbal au anunţat că au semnat un acord prin care constructorul francez devine partaner de rangul al doilea al echipei naţionale de fotbal a Franţei. Anunţul vine în ziua în care fotbaliştii Les Bleus încep campania de calificare pentru Campionatul European. Echipa Franţei face parte din Grupa 2, aceeaşi în care se află şi Naţionala României.

Citroen înlocuieşte Toyota în poziţia de partener. Schimbarea vine după ce echipa Franţei a realizat un rezultat ruşinos la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, de unde s-a întors fără gol marcat şi cu un scandal-monstru care a dus la excluderea temporară din echipă a cinci dintre fotbaliştii eligibili. Toyota nu a dorit să prelungească contractul de imagine, japonezii considerând că imaginea le-a fost lezată după ultimele evenimente petrecute în sânul echipei franceze.

Partaneriatul cu Citroen începe efectiv de astăzi, durata sa fiind de patru ani.

via | Les Echos

 

Taguri: Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru