Comentarii (36)

  • Era de asteptat
    Daca a laudat cu varf si undesat Clarkson vreun Porsche ala era Carerra GT .Interiorul lu Panamera arata chiar bine. O sa se vanda si asa urata cum e .........daca sa vandut clio siombol la cat de urat a fost.
    33 8
  • Hunter
    Vorbele raman...cifrele si faptele vorbesc intotdeauna !!!

    La fel de criticat o fost si Cayenne-ul si a devenit un mare succes. Si multe alte modele de-a lungul timpului,
    Si Panamera va avea un succes la fel de rasunator pentru ca a fost asteptat de la primele zvonuri.
    Plus ca constipatu asta de Clarson, mai mereu se da cu parearea cam despre tot, intr-un mod tipic britanic...adica sec si fara rost.
    26 13
  • Mi se pare total nejustificata afirmatia lui. Doar ca sa faca glume de prost gust si pentru ca sa vada lumea ca, vezi Doamne, el isi permite sa ii ia peste picior si sa ii batjocoreasca pe cei de la Porsche; mi se pare copilaresc si de joasa speta pentru un tip care se vrea a fi un as in domeniul industriei auto.

    Panamera 1 - Clarkson 0
    26 7
  • Cr!$tY
    jeremy clarkson
    jeremy sa mai taca din gura...de altfel ca toti englezii...numa sa aduca ofense la adresa masinilor germane sa-i fie rushine

    PANAMERA ESTE O MASHINA F FAINA
    20 14
  • Top Gear
    ma enerveaza ca au au un obicei prostesc sa spuna,indirect, cat de bune sunt masinile englezesti in comparatie cu cele nemtesti.
    Clarkson are dreptate in privinta cu Panamera, este urata, pacat de interior.
    10 14
  • Un tampit handicapat este prostul asta,Panamera este cea mai reusita masina din ultima vereme din toate punctele de vedere ! Omasina perfecta la care numai visam si vom visa mereu !!!!
    13 20
  • Amuzant
    Sincer,nici mie nu imi este pe plac Panamera dar totusi nu mi se pare nici o masina foarte urata.Eu unul nu mi-as cumpara-o dar o recomand pentru oricine. care e interesat de o asemenea achizitie.

    De altfel,Porsche se poate "lauda" cu masini frumoase,designul pastrandu-se chiar pana in prezent(a se vedea 911).
    12 2
  • Pfff
    Asa satul sunt de circarii astia de la top gear! Asta e o emisune de entertainment.Nu sunt obiectivi deloc.Imi pare rau de 5th gear k au incheiat filmarile. Ma uit cu placere la ei tot timpul, spre deosebire de circari
    8 8
  • carfan
    5yh gear
    fifthgear erau niste pacalici. eu ma uit la ambele showuri, si vreau sa zic ca la topgear de nenumarate ori am ras cu lacrimi. fifth gear se termina pentru ca n-a ajuns nici macar in top 30 most watched shows pe channel five iar ultima serie n-a atras nici macar 1 milion vieweri ceea ce e f putin pt ei. asta spune multe...
    iar clarkson nu ar fi clarkson daca nu ar zice ce a scris mai sus despre panamera...
    9 7
  • carfan
    5yh gear
    pe cand topgear are 350 milioane conform wiki...
    2 2
  • atentie !
    Toate masinile germane sunt URITE ! Iar astea asa zis premium mai sunt si inutile......viteza mare pe la Unirii......hahahahaha !
    3 14
  • Panamera
    Stimate domnule editor, ce face Clarkson in interviul respectiv este sa isi spuna parerea personala. Exact asta face in fiecare emisiune Top Gear si asta l-a facut atat de faimos. Asta nu inseamna nici pe departe ca i-ar fi jignit pe designerii de la Porsche asa cum ati interpretat Dvs.
    Daca mai luam in considerare si faptul ca Panamera, ca si Cayenne, nu este o masina tocmai frumoasa si ca J.C. nu a fost niciodata un fan al masinilor germane (vorbind despre design) ne dam seama ca articolul aici de fata este... de toata jena.
    Nu zice nimeni sa nu scrieti astfel de comentarii dar faceti-le impartial. Nu va mai dati cu presupusu'.

    On topic: Chiar cu acest design mai putin reusit (din unele puncte de vedere) Panamera va fi cel mai probabil un succes de piata pt ca este un Porsche si pt ca ataca un segment care este din ce in ce mai dorim de cumparatori.
    11 1
  • panamera
    are dreptate. e f urata masina. cine isi cumpara porsche cu mai mult de 2 usi? aia care nu se pricep la masini
    6 9
  • panamera
    Spatele e groaznic in fotografii. Restul (interior, exterior) arata foarte bine.
    Dar astept sa o vad pe strada (si sunt sanse foarte mari sa o vad) si apoi sa ma dau cu parerea.
    5 1
  • Pentru nea' Claxon asta nu exista alta masina decat mercedes - a spus asta de cate ori a avut ocazia sa spuna "care-i marca sa de suflet" ..... s-ai cumparat un SL si a venit cu el in emisiune ca sa mearga su 40km/h si sa ne povesteasca ce masina extraordiara este...

    Cat despre Porsche ... ciresele sunt amare sus in pom.... ( nici chiar asa, dar p'acolo )

    ( o scurta recitire a articolului contra greselilor .. cum ar fi litere mancate in paragrafule de titlu ar fi indicata -- ce noroc pe noi ca nu tre sa ne pese de gramatica si ortografie... io pot sa gresesc cat vreau si nu se ia nimeni de mine :D:D:D )
    4 7
  • Oreste de la crevedia
    secret
    JC o sa fie concediat in urma declaratiei sale. Boardul BBC a urmarit comentariile geniale de pe Automarket, a luat act si a actionat in consecinta. In locul TopGear BBC va tranzmite o emisiune cu Buzdugan si Morar in reluare de pe Antena 1. Mai ales ca TopGear nu e nostim, ba din contra iar motivul pentru care emisiunea inca rezista este de fapt unul ocult. JC face parte dintr-un ordin masonic satanist ce incearca sa cucereasca lumea si sa priveze mapamodul de OTV, DDTV, Favorit si de emisiunile lui Morar si Buzdugan ( concurentii lor directi ).
    12 2
  • mda
    Intr-adevar, este foarte urata. Dar m-am cam plictisit de Clarkson si parerile sale impartiale.
    4 6
  • Fiecare cu parerea lui
    Mie imi place noul Panamera, desi nu mi l-as cumpara...in primul rand ca nu am banii necesari :)
    Cred insa ca JC nu mai trebuie luat in seama la tot ce spune. Daca ati urmarit show-urile Top Gear veti vedea ca de fiecare data cand conduce o masina super-sport are aceeasi atitudine: "what an astonishing car" "the best car I've ever driven" "the best car that is" etc. iar cand revine in studio demoleaza tot ce a vorbit in timpul drive-testelor.
    Sunt un fan TopGear dar in acelasi timp nu iau in considerare tot ce spune JC, pentru ca atunci as ajunge sa nu mai imi placa masinile :)
    @Oreste de la Crevedia: imi place teoria ta :)))
    8 1
  • Clarkson
    Tovarasul Clarkson,critica tot ce nu e britanic! Pai eu ai sugerez tovarasului Clarkson sa conceapa el o caroserie,sa vedem ce hidosenie e in stare sa conceapa!
    5 3
  • mda
    Bineinteles ca trebuia sa fie cineva sa critice si Porsche care e probabil cea mai titrata marca germana ...asta e o maimutza intoarsa pe dos..dar probabil pe care ar vrea sa o aiba in sinea lui ...pana una alta e regina soselelor nemtesti care sa recunoastem sunt cam singurele de genul asta . Eu cand trece pe langa mine un porsche ...indiferent cu ce masina sunt ..il admir pt ca stiu ca e un pachet supercalitativ pe roti . Nu se vaita nimeni ca a luat foc vreunu ..sau ca s-a stricat nu stiu ce ..gen ferrari plus diferenta de pret..in fine .P.S porshe e masina pt soferi...cei care si-o permit nu mai aberati ca ..eu nu mi-as lua-o ..zi mai bine ca esti coaja ..e mai fair play ..
    5 3
  • Oreste de la crevedia
    strict secret
    De fapt Clarkson nu are bani ( e bugetar ) de o supermasina si trage concluzii vazand masinile de pe geamul autobuzului ce il duce zilnic la munca.De cand masina sa proprietate personala ( Fiat Regata 1.7D din 1985 ) e defecta arunca laturi in toate firmele de masini, pentru ca srac fiind nu isi permite nici una din ele. Este inadmisibil. Engle"J"ii numai nenorociri aduc lumii cum ar fi parazitii sociali gen : Pink Floyd, Beatles, the Who, Genesis, King Crimson etc ( as putea umple 3 pagini ), cineva ar trebui sa ii opreasca . Mania proletara o sa fie de nestavilit asa ca japitele inperialiste vor pieri. Onoare muncii Bumbesti-Livezeni
    4 3
  • Clarkson - un necunoscator
    Fratilor, asta e CRETIN !
    Tampitul de Clarkson nu poate deosebi o masina buna de una proasta (a se vedea cele britanice - cica sunt intotdeauna cele mai bune, in opinia lui).
    Porsche este cea mai buna marca (la capitolul calitate) din lume!!!

    Fiti obiectivi ! Nu va mai luati dupa toti PAPAGALII!! Toti cei care au condus Porsche cel putin o data in viata lor nu au mai dorit sa se dea jos din masina !!! Iar o parte dintre ei au deja masini bune (Audi, Mercedes, BMW etc).
    Asa ca Clarkson sa conduca lada lui de Morgan sau ce jeg britanic are si sa se duca in ..... masii cu tot cu emisiunea lui.

    Cine cunoaste cate ceva despre automobile stie de ce exista Porsche si restul. Ganditi-va numai la 911 are aproape acelasi design de vreo 50 ani si cu toate astea fiecare nou model e best-seller pentru ca e complet modificat ca tehnologie fata de cel anterior. repet TEHNOLOGIE - asta e secretul Porsche, pe langa calitate.

    Toate cele bune,

    Un fan Porsche de mai mult de 15 ani
    6 6
  • ma baieti ... JC are un SL ( parca un 500 .. sau un AMG ... ) care face suta ( si de mii de euro ) destul de repede ... omu' are bani, stati calmi, ca nu-i bugetar la TVR :) ... nu mai da-ti cu rosii in el pt o parere ... ca toti avem pareri diferite si nu sare nimeni la gatul nostru cand le dam pe goarna :)
    3 2
  • da
    da,e o panarama de masina in ceea ce priveste designul.am vazut'o prin italia si intr'adevar nu e cine stie ce
    4 5
  • @kubica
    Intradevar ai dreptate,am avut ocazia sa vad si eu masina pe strada in Germania acum 2 sapt si pot spune ca din punct de vedere al designului exterior este cam uratica si monotona,daca nu ai vedea emblema si nu ai sti ca este porsche..nu ai intoarce capul dupa ea,este doar mare si atata nu prea are haz.Oricum Porsche sunt cumparate in special pt performantele extraordinare,la design nu au stat niciodata prea bine,nu cred ca poate spune cineva ca este impresionat de felul in care arata un porsche,spre deosebire de un ferrari sau un lamborghini;lumea este impresionata de prestigiul porsche si de performante,de asta se vand.Interiorul lui Panamera mi se pare insa foarte reusit pacat ca este in total contrast cu exteriorul urat.
    3 3
  • exploziv_2003
    Vazuta live
    Treceam prin fata pe la Caragiale (Bucuresti) si am vazut-o live. Din fata mi s-a parut chiar interesanta...din spate....nu mi-a placut chiar deloc....Nu stiu ce sa zic, dupa parerea mea, raman la ideea ca un Porsche trebuie sa aiba 2 usi si-atat. Nici Cayenne nu mi-a placut si nici n-o sa-mi placa vreodata. Insa asta e opinie personala..
    4 3
  • prostie...
    ma masina nu arata asa urat dupa parerea mea:). dar ma asteptam la mai mult de la cei de la porsche.... mie unu mi-ar place una:))
    4 1
  • oho..cui nu i-ar placea una. vezi ce frumoasa ar fi..in fata blocului...
    4 1
  • bmw power
    kubica are dreptate.am vazut si eu panamera astazi in piata victoriei,si credetima este foarte urata.......mai degraba.......noua serie7.....................sau altele.mie personal mi se pare urata.are dreptate j.c
    4 3
  • bine k e el destept si face masini frumoase, a mai zis deteptul asta multe prostii, iara e prea agresiv pt ceva public.
    nu zik, e in stilul Porsche, numa k alungit si nu arata super bine da totusi, nici kiar asa, in linii mari e faina masina
    nu il pune nimeni sa cumpere unul, sa isi cumpere el masinilile cele mai frumoase si care ii plac da nu cred k isi au rostul aceste comentarii
    0 4
  • Ztele
    Gresit, d-le Clarkson!
    Panamera nu este urata! Panamera este frumoasa... ca limba rusa.
    5 3
  • panamera
    Cred ca e primul Porsche in care m-as urca daca ar fi sa stau pe bancheta din spate!!!
    4 2
  • kreez_t
    clarkson
    pt cei care il injura si il critica pe clarkson: sa il injurati si sa il criticati cand sa aveti si voi 30 si ceva de ani de jurnalism auto! omu ala stie foarte bine ce spune si a testat mai multe masini decat ati vazut voi vreodata. daca nu sunteti de acord ca panamera e urata, macar respectati-i parerea! e valabil pt toate emisiunile topgear si toate masinile cu care nu sunt ei de acord. mai aveti multa paine de mancat pana sa intelegeti cum trateaza ei o masina si din ce puncte de vedere o privesc. nu va obliga nimeni sa va uitati! topgear nu e emisiune documentar, nici canon dupa care se ia toata umea. e un show! cine intelege bine, cine nu, la revedere!
    7 3
  • @kreez_t
    Bravo, bine zis!


    Top Gear este entertainment.
    Daca vreti ceva concret uitati-va la Fifth Gear
    3 1
  • Asa s-a nascut porsche
    O "broscutza" turtita cu o aripa mare in spate= porsche
    3 1
  • da!
    Porsche "Panarama" e intr-adevar cel mai hidos produs pe care l-a putut da Porsche vreodata. JC a pus punctul pe i. N-as cumpara asa ceva nici daca-s fi Abramovici.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru