Concept sportiv de la Hyundai

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.04.2007
Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un concept sportiv botezat Veloster, care ar putea inlocui actualul Tyburon.

Dupa ce Kia a lansat ieri conceptul KND-4, acum este randul altor coreeni sa vina cu o premiera. Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Seoul un nou concept sportiv intitulat HND-3 Veloster.

Coupe-ul sportiv cu doua usi este propulsat de un motor de 2.0 litri conectat la o cutie automata in 5 trepte. Designul futuristic se observa in special la partea posterioara a masinii care nu seamana cu nimic din ceea ce Hyundai a prezentat pana acum.

Veloster este un coupe 2+2, foarte spatios, care va prefigura probabil viitoarea generatie Tiburon, singurul model sportiv din gama Hyundai.

Comentarii (3)

  • prudentul
    model sport
    Hyundai mai avea un model sport, numit Scoupe, cu un design chiar reusit. Nu stiu daca se mai fabrica....
    0 0
  • Matrixul
    Tiburon
    Hyundai ar avea succes cu un CoupeCabrio (CC). Designul propus de Hyundai a fost intotdeauna bine primit. Le lipseste insa o motorizare :) Speram... inca speram ;)
    0 0
  • ngfjgh
    jgjgjgjg
    jgjgjgj
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru