Concepte americane

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.11.2006
Chrysler si Jeep vor prezenta in premiera mondiala la Detroit doua prototipuri interesante, ale caror prime schite oficiale le aveti in fata: Nassau si Trailhawk.

Iata primele desene oficiale cu doua dintre conceptele pe care grupul Daimler-Chrysler le va prezenta la Detroit, la inceputul lunii ianuarie.

Primul dintre acestea va fi dezvelit sub sigla Chrysler si se numeste Nassau. Vorbim despre o berlina-coupe in stilul lui Mercedes CLS (sau Passat Coupe si Audi A7, modele despre care am vorbit AICI) care va avea patru usi si patru locuri desenat in cel mai pur stil american.

Al doilea concept se numeste Jeep Trailhawk si reprezinta un mix intre capacitatile off-road ale lui Wrangler si rafinamentul lui Grand Cherokee. Vom afla mai multe despre conceptele americanilor la momentul lansarii acestora, la NAIAS Detroit, la debutul lunii ianuarie.

Comentarii (1)

  • concept american
    nu cunva sa va ia dumnezeul mintea si sa impotati aceste rable care sint periculoase la ori si ce viteza ascultatima pe mine traiesc in america si nu am vazut masini de nmai slaba calitate decit masinile produse in USA dacia era 100% mai buna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru