Conceptul C-Cactus va fi produs in serie

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.04.2009
Citroen C-Cactus va sta la baza unui model de serie hibrid care va aparea pe piata cel mai devreme la sfarsitul anului 2011.

Conceptul C-Cactus, prezentat de Citroen la Frankfurt in 2007, va fi produs in serie si va intra in gama constructorului francez in anul 2011. Conform publicatiei franceze Auto Journal, versiunea de serie a modelului - vazuta ca o replica moderna a celebrului 2CV - va fi extrem de fidela conceptului din punctul de vedere al formelor si al designului exterior, centrul de dezvoltare PSA de la Velizy (Franta) confirmand acest lucru.

Una dintre caracteristicile esentiale ale lui C-Cactus in versiune de serie va fi spiritul ecologic. Modelul va dispune de o verisune hibrida, acesta urmand sa beneficieze atat de aportul unui propulsor turbo pe benzina (100 CP) cat si de cel al unui motor electric.

Noul model va intra efectiv pe piata la sfarsitul anului 2011, urmand ca versiunea de serie sa fie prezentata ceva mai devreme, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Geneva de peste doi ani.

via | Leblogauto

Comentarii (2)

  • Citroen
    Daca va fi produsa in serie cred ca va avea un numar record de vanzari pt ca arata superb ....bravo lor si sper sa nu-i afecteze criza
    0 0
  • iar vechituri
    ma intreb doar? aveti in obicei a pune stiri vechi, sau foarte vechi pe acest site? Nu mai aveti ce scrie sau sursele alea cu care va laudati au dat faliment.

    Mna, asta e, voi va faceti ca munciti, aia va fac ca va platesc...Puteti sa dati stiri din 2005? Ar fi cool, mai ales acum cand fitilele aruncate sunt destule....

    Hai bafta. Cred ca in 10 secunde mesajul va fi eliminat. Hai cu cenzura.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru