Concursurile auto fantoma tepuiesc inca un roman

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.12.2008
Un barbat din Falticeni a fost tepuit cu 11.020 de lei, contravaloarea taxei auto pentru un presupus Volkswagen Touareg castigat la un concurs fantoma.

Esential

11.020 de lei a platit pagubitul pentru presupusa taxa auto a Touareg-ului fantoma.

Naivitatea romanilor depaseste uneori limitele imaginabilului. Mai nou, acestia cad in plasa celor care vor sa exploateze isteria creata de taxa auto, triplata de Guvern in urma cu trei saptamani.

Dupa ce mai multe persoane au fost pacalite de concursurile fantoma Dacia, un barbat din Falticeni a fost inselat de curand de un individ din Bucuresti care l-a instiintat ca este fericitul castigator al unui Volkswagen Touareg. Victima a cazut in plasa barbatului care i-a promis masina castigata in cadrul concursului "O masina pe zi", organizat de o companie de telefonie mobila.

Bucuresteanul i-a cerut insa acestuia o suma de 11.020 de lei pentru a-i putea inmatricula masina si a finaliza formalitatile. Individul a pretins suma de bani pentru plata taxei auto de poluare si l-a sfatuit pe barbat sa ii trimita banii prin sistemul online al Postei Romane. Adresa indicata de barbatul din Bucuresti apartinea unei famei pagubite de acelasi individ.

Barbatul din Falticeni a continuat sa sune la numarul de telefon care l-a desemnat castigator.

Cum era de asteptat, numarul a fost dezactivat iar moldoveanul s-a vazut si cu banii luati si fara masina visata. Politia locala a declarat ca este putin probabil ca banii pagubitului sa fie recuperati, identitatea faptasului fiind de asemenea greu de aflat.

via | MonitorulSV

Comentarii (40)

  • marius
    incredibil...cata marsavie :| ..
    0 0
  • nu...nu!!!!incredibil
    cata prostie!!!!!!
    0 0
  • NU SE POATEEEEEE
    Oare cit de cretin poti sa fii ca sa dai banii pe nimic?
    Se pare ca unii chiar merita sa fie tepuiti, sint prea prosti ca sa ii ierti.
    0 0
  • Marius
    O fi de ras sau de plans?
    Un vechi proverb zicea ca...."cine nu e in stare sa pastreze ceea ce are, nu merita sa aiba". Scurt, direct si la obiect.
    0 0
  • Se poatee
    Asa ii trebuie ... dupa ce ca "a castigat" mai este si comod ... nu voia sa se duca sg sa plateasca taxa de inmatriculare la VW. Asa le trebuie tepuitii fara mila.
    0 0
  • Doar de ras!
    Asa ii trebuie unui asemenea om! Mare prost!!!
    0 0
  • olteanu
    tzeapa
    degeaba fratilor!
    reluati cateva informatii:
    1. naiv
    2. comod

    pai nu era evident ca nu poate fi decat un moldovean?
    Intrebarea este de unde avea bani? de la furat probabil ca altfel nu-i arunca pe vrabia din gard...
    0 0
  • golaneala romaneasca
    daca acel om a fost atat de prost incat sa dea acei bani unui necunoscut nesunand macar la serviciul de relatii clienti al firmei respective de telefonie, inseamna ca acei bani i-a castigat ori prin furt, ori prea usor de a putut sa-i dea in aceeasi masura. oameni ca astia isi merita soarta pentru ca prea s-au imbogatit unii usor, plecand de la castraveti murati pe paine in dacie si acum ii vezi in "chiu shepte", bineinteles evoluand la shaworma
    0 0
  • Asta suntei voi olahi prosti,pe ambele parti ! Hoti,banditi,escroci,corupti,mincinosi !!!
    0 0
  • luxxxien
    hihihi
    De retinut ideea...
    Io am transmis unui coleg mesajul ca e fericitul castigator, si saracu nici macar nu mai stia cum sa tina telefonul in mana... I-a pus pe altii sa citeasca ca el nu credea...
    Dar de aici si pana la a plati 3000 de euro.... e chiar prostie crasa...
    Dai, n-ai... Ia nu da sa vezi cum ai... :)
    0 0
  • cat de prost sa fii sa platesti taxa de inmatriculare fara sa o ai. da sunt curios cum a avut un asemenea prost banii astia?
    0 0
  • Chucky
    @olteanu
    Dat fiind ca remarca privitoare la originea victimei din articol vine de la cineva care se autoproclama 'oltean', nu ma poate indigna... Este evident ca astfel de remarci nu pot veni decat din partea unor oameni ingusti la minte. Mai mult, acest 'oltean' nu poate concepe cum o persoana poate avea o suma de bani mai mare decat salariul lui de salahor pe 2 ani, altfel decat prin mijloace ilegale, ceea ce demonstreaza ca nu degeaba si-au castigat locuitorii din judetele DJ, OT, si imprejurimi o anumita reputatie...
    Rog moderatorii sa ma scuze ca am intervenit in afara topicului, deja am acordat mult prea multa atentie unor nulitati...
    0 0
  • de la mine
    pt olteanul
    sa iti aduc aminte ca cele mai multe bancuri sunt cu olteni si nu cu moldiveni asa ca fara suparare termenul de oltean este de mult in dex ca fiind egal cu prost cu scuzele de rigoare
    0 0
  • tara mea
    de 19 ani televizorul sau radioul ii invata pe romani ca pot castiga anumite sume de banii numai cu un simplu apel telefonic.
    1. prostii nu mor se schimba
    2.prostia si domnia se platesc
    ps. pte orge tradu cuvantul olahi sa te poata injura toti nu numai eu si vezi scriel macar corect
    0 0
  • circotasul auto
    Prostie
    VW Touareg = masina hotilor

    Magnet ptr prosti .

    O zicala spue :

    "E pacat sa lasi prostilor baniii"
    0 0
  • fredy lorentz
    dal dreacu de moldovean
    pai cum dreacu sa dai atatia bani, fara nici un act?
    dumnezeule...
    eu cu atata miam luat masina (prima mea masina, din banii castigati pe un an), un opel agila

    adevarul, ii ca evident cat o lucrat pentru banii aia, daca io dat asa usor...

    oricum o lectie buna, pentru toti flamanzii
    0 0
  • moldovenski
    Cat de dobitoc si de moldovean poti fi k sa dai suma asta de bani lu` unu. Foarte bine, ma bucur k ai luat teapa, si tu si restu care au fost la fel de prosti si de creduli. Poate asa va mai treziti la realitate.
    0 0
  • dic ala
    :)
    si totusi cand ridici banii de la posta iti trebuie un buletin, ba mai mult la orice posta mai este si cate o camera de supraveghere... cum ii greu de aflat identitatea faptasului ???
    0 0
  • moldovean tampit!
    Dar repede a mai strans moldoveanul 11 mii euro, si cica este criza economica si romanii sunt tare saraci, da ii vezai in super marketuri cu cosurile plinde de zeci de mil de lei vechi de i-am speriat si pe starin cat putem sa cumparam.
    0 0
  • mariusica
    msinile fantoma
    MASINILE SUNT PROASTE
    0 0
  • Mai da prost ganditi unii
    Nu conteaza ce esti moldovean,oltean,banatean s-au........ inafara de miticii de la bucuresti si asa se intampla cam des si sunt in numar mare de persoane care actioneaza,asa ca nu mai spuneti vorbe aiurea pt ca la fiecare oficiu exista camere de supraveghere ,dar asta e sunt pe mana cu ei si au si ele cota aparte din castigul celui inselat!
    0 0
  • MARIUSICA
    SUNTETI PROSTI
    M&M ESTI PROST DE BUBUI NORMAL CA POATE
    0 0
  • MARIUSICA
    COSTY
    DACA AI ZIS DE MINE ESTI DUS
    0 0
  • SUNTETI PROSTI
    EU SUNT PROST EU SUNT PROST
    0 0
  • MARCEL
    RASPUNDETI LA COMENTARII
    RASPUNDETII LUIMARIUSICA
    0 0
  • MARCEL
    RASPUNDETILA COMENTARI
    RASPUNDETII LUI MARIUSICA
    0 0
  • moldoveanu
    boule
    OLTENE-IA SA LE FACI TU LA MOLDOVENI UN ,,BELIS PE FURIS,,MAI......MUICA ..
    0 0
  • cine plateste impozitul la masina anului ?
    Ma intreb cine plateste sau cine a platit impozitul la Sandero castigat la concursul aranjat de APAR. Castigatorul a fost ales prin tragere la sorti, deci a fost un joc de noroc care se impoziteaza cu peste 60% din valoarea premiului. Sau s-a facut o manarie si s-a platit mai putin ? Stie cineva ??
    0 0
  • Tare
    dar e veche si uite cum mai pica in plasa cate unul
    0 0
  • moldova
    pt olteanu'
    Se deschide un nou magazin in oras si anume unu de CREIER! ... se duce un om la magazinul respectiv si se uita ... si vede : creier de moldovean 1 leu kg creier de ardelean 2 lei kg ...... creier de oltean 200.000 lei kg! si intreaba asta pe vanzator .... : domne da de ce e asa de scump creierul asta de oltean ... la care ala ... Domne da tu iti dai seama cate capete a trebuit sa spargem ca sa adunam un kg?????????
    0 0
  • mda
    CE BINE-MI PARE CA SI-A LUAT TEAPA,CHIAR DACA E OLTEAN SAU MOLDOVEAN SAU BANATEAN SAU ARDELEAN,CA-I VARZA.INTREBARE:SI POLITAII ERAU TOT MOLDOVENI?????
    0 0
  • prost
    prosti da multi si cu bani!!!
    0 0
  • Cat de handicapat trebuie sa fii sa iei asa o tzeapa. Felicitari tzeparilor ca mai gasesc fraieri.
    0 0
  • DEMINIJ
    DOMNILOR DESTEPTI
    1 - omul de rand este INDOBITOCIT de televiziune, de ziare, de mass media in general, daca la Tv arata ca sunt oameni care castiga DIVERSE, doar pentru faptul ca au stat in fata Tv -ului !!atunci cum sa nu crezi ca si TU poti castiga ceva? (punct si de la capat).

    2 - !! toti va compromiteti vorbind urat, PRIETENI, sunt persoane care si-au pierdut case, masini, si poate chiar viata (sunt sute si mii de cazuri in tara asta RRomania), din cauza UNORA, - TU cand te duci sa faci CREDIT la BANCA, nu te duci cu buna stiinta sa ii dai bancii banii tai??? si BANCA te FURA !!! platesti cu BUNASTIINTA, dar RAZI de altul !! sa iti fie RUSINE ! nu toti gandesc asa cum ar trebui, nu toti sunt intelectuali, nu toti cunosc LEGILE Patriei Noastre, iar cei ce le cunosc PROFITA, drag prieten, de PROSTIA TA, in FIECARE ZI !!! iti plang de mila pentru ca si TU la fel ca ALTII esti un Necunoscator si un ORB .

    3 - si totusi inainte de a fi Banatean, Oltean sau Moldovean esti ROMAN !!! ---- q.e.d !
    0 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Domnule destept,tatal meu are o vorba:din betie te trezesti,din prostie niciodata.Citeste mai bine articolul si dup*aia sa_l compatimesti pe domnul cu teapa.Ai trimite bani la unul care te suna si pe care nu_l cunosti fara dovezi?Si cum sa dai ca premiu o masina asa scumpa(cred ca ai retinut despre ce masina e vorba),fara sa faci publicitate dinainte(ex:Compania Jurnalul a dat premii la un moment dat niste loganuri si tot a facut publicitate).Inclusiv Caritas care a fost teapa pe fata,a avut publicitate.Eu zic asa:cine_i prost sa moara(orice om are prostul lui la un moment dat).Iar cine nu se multumeste cu ce are si prinde gustul banului nemuncit,asa pateste...Mai bine ai grija sa nu patesti asa ceva sau daca ai patit,sa nu mai patesti...Si daca vrei un premiu,pune osul la munca,pentru ca numai asa il vei avea si fiind obtinut prin munca ta, vei avea si o senzatie aparte...Sarbatori cum va doriti,de premii scumpe sa va feriti,fara teapa sa munciti,sa aveti tot ce va doriti.
    0 0
  • mda
    Cine e prost sa moara,cine e destept sa traiasca.Si tot nu inteleg care e treaba daca esti oltean sau moldovean.Toti,repet toti avem prostie in cap la un moment dat.Si pe toti ne ia valul sau ne luam teapa...in anumite momente din viata ....in jungla asta de societate.....Ce e nasol e ca unii dupa ce ca sunt prosti mai si semnalizeaza...si a insista in prostie e si mai nasol...dar sa-i luam pe fiecare asa cum sunt facuti de la mama natura...ca daca eram toti destepti,nu se mai gaseau altii sa se ia de cei mai putin destepti.La multi neuroni si ani in viata voastra
    0 0
  • Anonimu
    Nu prost...neinformat
    Nu stiu cati din voi ati mai vb asa dak ati fi in situatia lui!poate cine l-a pacalit nu e chiar oricine,sunt oameni foarte bine pregatiti care fac asta,oameni cu multa psihologie si raspuns la orice intrebare...dovezi si argumente de tot felul,drept dovada nu este singurul pagubit in acest fel.Uneori dak asa e sa fie,asa e si pace
    0 0
  • nu e prost...
    ... e moldovean.
    0 0
  • daca-ti stii cati botonisti au dat bani pe apartamente neconstruiteeee......si au ramas fara bani....(la cluj in floresti)
    0 0
  • laducu
    prea tare
    stiti cum e...nu e prost ala kre cere ci e prost cel ce da....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru