Comentarii (5)

  • prudentul
    bord
    Urasc profund toate masinile care au indicatoarele de bord pe centru si nu in fata. Asa li se pare unor designeri ca e "cool". Renault, o firma pentru care am un oarecare respect, ori scoate masini cat se poate de banale ori vine cu elemente de design nemaivazute, si din pacate mai greu de inghitit.
    0 0
  • AudiRules
    Urata cu spume
    Nimic nou sub soare. Renault dovedeste incaodata, daca mai era nevoie, ca a devenit un producator lipsit de inspiratie, expirat, terminat. De ani buni n-au scos un model nou, iar vechile modele sunt urate in draci. Departe de un look futurist...dar exista si o estetica a uratului.
    0 0
  • dog947
    calitate indoielnica !
    m-am urcat in 3-4 modele renault si am constat k sunt pline de plastic de proasta calitate si "PUT", efectiv ,materialele din interior, din ce drq or fi , nu stiu ....
    0 0
  • danutzu
    reno
    Opel este peste Renault la ori ce ora ! am fost si eu in magazin (cel de langa primaria sector 1) si sunt de cacat masinile lor. ma interesa in mod dosebit Clio III, dar este atat de incomodaaa si portbagaj mic si tot ce vrei este nashpa, in dreaptaq fata un tip ca mine de 1,82 sta incomod si obositor pt ca nu ai unde sa intinzi picioarel, podeaua este foarte aproape de scaun este inalta si scurta te tine cu genunchii la gat , nu mai zic de cei cre trebuie sa stea in spate. saptamana asta ma duc sa vad Noul Corsa, care privit pe geam din afara p[arte mult mai incapator si mai placut la atingere in interior
    0 0
  • AndreiRN
    Esec Francez
    Inca un esec frantuzesc. Un pret enorm si un produs mediocru. Japonezi vor domina si piata europeana fff curand.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru