Copiii distrag cel mai mult atentia soferilor

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.06.2007
Copiii din masina sunt mai periculosi decat folosirea telefonului mobil sau fumatul in timpul condusului.

Un studiu realizat recent de casa de asigurari ”Liverpool Victoria” a relevat un lucru incredibil: copiii reprezinta factorul care distrage cel mai mult atentia soferilor.

Astfel, copiii din masina sunt mai periculosi ca fumatul, folosirea sistemului GPS sau chiar folosirea telefonului mobil. Copiii au fost numiti, de acest studiu, cel mai periculos factor in producerea unui accident rutier, datorat lipsei de atentie la volan.

Anual, circa 3000 de accidente au loc din cauza neatentiei in timpul condusului. Studiul a mai relevat ca femeile prefera sa conduca pe „pilot automat”, lucru care distrage atentia in timpul condusului.

Alte studii privind condusul pe pilot automat au relevat ca trei soferi din cinci reprezinta un risc pentru siguranta in trafic.

Comentarii (2)

  • "...producerea unui accident rutier, datorat LIPSEI DE NEATENTIE la volan".

    Domnul Gheorghe, dumneavoastra nu recititi articolele inainte sa le publicati, sau faceti doar Copy/Paste dintr-o sursa externa?
    0 0
  • prudentul
    copiii, moartea pasiunii
    Dupa nastere, mama nu prea mai are chef de sex. E prea ocupata cu "broscoiul" plangacios, trebuie sa se trezeasca noaptea sa-l hraneasca si de aici oboseala si epuizare. Asta n-am spus-o eu, ci am citit-o intr-un articol.

    Sa fiu iertat pentru ce voi spune in continuare, dar copii pot reprezenta uneori culmea enervarii. Ca sa ramanem in domeniul auto, va recomand filmul "Prey". Cateva persoane mor sfasiate de lei in Africa dupa ce raman imobilizate in savana, intr-un jeep care nu mai pornea. Totul din cauza unui baiat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru