Copilotul lui Colin McRae revine

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 20.02.2008
Derek Ringer, partenerul de curse al scotianului Colin McRae, va alerga intr-un raliu alarturi de cel mai cunoscut pilot american al momentului, Travis Pastrana.

Derek Ringer, copilotul regretabilului Colin McRae, campion mondial in 1995, va participa alaturi de Travis Pastrana, cel mai in voga pilot de raliuri din Statele Unite, la „100 Acre Wood Rally”, etapa a doua a Campionatului American de Raliuri.

Derek Ringer revine astfel in lumea raliurilor dupa o pauza de mai multi ani. Pe langa titlul mondial obtinut in 1995 alaturi de Colin McRae, cariera lui Ringer cuprinde titlul in FIA Asia Pacific Rally in 1993, plus titlurile de campion al Campionatului Marii Britanii in 1991,1992 si 1998.

Derek Ringer locuieste cu sotia si fiul in Catalunya si face parte din consiliul organizator al raliului acestei regiuni din Spania.

Comentarii (1)

  • Northern Nightmare
    Colin McRae
    Stimabililor: e regretabila superficialitatea dvs. Sa ajungeti la formulari de genul "regretabilul" in loc de regretatul Colin McRae... Rusinica!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru