Coreenii au scos pe piata navigatia 3D

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.03.2008
Compania asiatica Thinkware a dezvoltat un sistem GPS 3D, luandu-le-o inainte firmelor mari din domeniu.

Compania coreeana Thinkware a lansat sistemul de navigatie prin GPS care pentru cei mai celebri producatori din domeniu ramane inca o promisiune. Denumit iNAVI 3D, pachetul contine un soft de navigatie care, pe langa faptul ca ii arata soferului ce parcurs trebuie sa aleaga pentru a ajunge la destinatie, il ghideaza pe acesta printr-un peisaj 3D prin oras si ii arata starea semafoarelor.

Din cauza faptului ca firma coreeana nu au publicat un comunicat intr-o limba "cuminte", putem doar sa ne dam seama ca peisajele 3D arata foarte bine si ca toate cladirile par recreate la fel de bine dupa realitate. Ramane de vazut cat succes vor avea astfel de pachete si mai ales care va fi pretul acestui tip de navigatie in comparatie cu cel al pachetelor clasice.

Taguri: Thinkware

Comentarii (1)

  • http://navngo.com/pages/global/eng/igo_8_description I-Go 8 cu cladiri 3D a fost anuntat deja de multa vreme si chiar a inceput sa fie comercializat de cateva luni. BTW, are si comunicat in limba engleza :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru