Coreenii se vad sefi peste hibride in 2020

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.08.2007
Analiza unui institut coreean arata ca producatorii din statul asiatic vor produce tot mai multe hibride incepand cu 2011.

Institutul Coreean de Economie Industriala a publicat un studiu conform caruia statul asiatic va intra abrupt pe piata hibrizilor in 2011 si va continua de la acel punct sa joace un rol extrem de important pe aceasta nisa in continua dezvoltare. Analiza celei mai importante organizatii economice coreene arata ca noul val de modele "curate" Kia si Hyundai reprezinta doar primul pas spre cifre intra-edavar interesante si demne de urmarit.

Astfel, pana in 2015, cei mai importanti producatori coreeni vor produce 500.000 de modele hibride iar pana in 2020 numarul acestora va creste exponential, pana la 1.8 milioane (din care 70% vor fi destinate exportului).

Nu se cunosc inca modelele pentru care vor fi destinate trenurile hibride de rulare, insa se pare ca Hyundai si Kia vor incepe prin abordarea "curata" a modelelor de clasa medie si mare, consumatoare de combustibil si emitente de CO2.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru