Corsa, prima preferinta a adolescentilor britanici

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 21.09.2007
Modelul Opel Corsa si modelul Renault Clio sunt masinile preferate ale tinerilor soferi britanici.

Un studiu efectuat printre tinerii soferi din Marea Britanie arata ca modelul preferat de acestia este Opel Corsa. Corsa a ocupat topul preferintelor atat la barbati cat si la femei.

Modelul Opel a surclasat cu o diferenta considerabila a doua preferinta din top, Renault Clio. Studiul efectuat pe fiecare categorie sexuala in parte arata ca baietii tind sa prefere masini de dimensiuni mai mari cum ar fi modelele Ford Focus si Opel Astra, dar majoritatea au votat pentru Corsa si Clio. In topul preferintelor femeilor se afla Corsa, Clio, Fiesta, Ford Ka si Fiat Punto.

Studiul este efectuat pe baza masinilor aflate in proprietatea sau folosinta tinerilor soferi.  Opel Corsa este cea mai frecventa prima achizitie, in randul tinerilor soferi din Marea Britanie. Acest lucru se intampla si pentru ca lansarea noului Corsa a scazut pretul generatiilor precedente.  In Marea Britanie practica este ca prima masina a unui proaspat sofer sa fie una second hand. 

Comentarii (4)

  • horhel
    o fi nou studiul? sau e veche poza?
    0 0
  • e nou studiul..
    si e noua poza.e ultmul tip de corsa :P
    0 0
  • go
    am avut si eu clio.
    este o super masinuta.
    0 0
  • Vauxhall..maybe,,
    Da, corect, are si de ce sa fie in topul adolescentilor sau tinerilor soferi, aspectul se aplica varstei sau stilului de viata, nu stiu care imi va fi reactia sa vad pe drumurile din Romania unul de vreo 50 de ani burtos la colanul unui Corsa cu 2 usi, cred ca ma voi pierde de ras :)). Oricum, sunt off-topic, dar ce am vrut sa spun e ca in UK nu prea vezi Opel ci brandul geaman Vaaxhall. Nici pana acum nu am inteles de ce valoreaza mai mult Vauxhall decat Opel in tara lor, dar cine stie, conservatorismul e la putere. Stima!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru