Corvette ZR-1 ameninta Nissan GT-R

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 22.10.2007
Corvette ZR-1 a fost surprins pe circuitul de la Laguna Seca. Nissan GT-R ar trebui sa se teama de rivalul american.

Isteria creata la mijlocul saptamanii trecute de lansarea noului supercar Nissan GT-R a dat nastere unui intreg val de reactii. Prima a venit in acest weekend, cand fanii Corvette au publicat cateva imagini ale potentialului concurent pentru sportiva japoneza.

Botezat ZR-1, supercarul american a fost surprins pe circuitul californian Laguna Seca unde a testat nepasator sub privirile si blitz-urile ziaristilor. Se pare ca GM a publicat un comunicat de presa in care anunta ca ZR-1 nu este decat in faza de concept, o versiune de productie fiind departe.

Desi a fost camuflat pe alocuri, viitorul Blue Devil, asa cum a fost supranumit de fanii americani, va imprumuta look-ul exterior de la generatia precedenta. Sub capota bombata se vor ascunde 650 de cai putere, resurse suficiente pentru ca supercarul american sa se poata bate de la egal la egal cu rivalul sau japonez.

 

 

 

Comentarii (1)

  • la fel ?
    imi place design-ul acestei masini, dar cat naiba au de gand sa mai traga de el ? e super invechit !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru