Countryman, primul model Mini pentru familii

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.08.2010
Familiile tinere au în sfârşit un model pe care se pot baza în gama Mini. Până acum, lipsa celor patru uşi necesare unei familii trimitea clienţii de acest tip la concurenţă.

MINI Countryman este primul model al mărcii britanice care se adresează familiilor. Declaraţia îi aparţine lui Hans-Joachim Leonhardt, managerul de produs Mini, care susţine că noul crossover al mărcii are rolul de a atrage clienţi noi pentru brand.

"Scopul nostru principal este de a atrage un public complet nou. Familii tinere cu copii, tineri cu un stil de viaţă sportiv, persoane din oraşele moderne - toată lumea poate acum să conducă un Mini", spune oficialul britanicilor.

Opinia lui Leonhardt este împărtăşită şi de Stefan Bratzel, director al catedrei auto din cadrul Universităţii de Ştiinţe Aplicate din Bergisch-Gladbach, Germania: "BMW a construit foarte bine brandul Mini în ultimii 10 ani, dar acum e nevoie ca acesta să evolueze. Mini s-a adresat întotdeauna trendsetter-ilor, publicul post-materialist. Problema cu aceşti oameni e că se plictisesc repede şi schimbă la fel de repede produsele pe care le deţin", afirmă acesta.

Dealerii Mini din Germania primesc şi ei cu braţele deschise noul model, bucurându-se că lista de clienţi se va lărgi.

"Suntem puţin precauţi, deoarece nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dar acest model ne va da oportunitatea de a ne putea adresa unor clienţi pe care nu-i puteam aborda anterior, cum sunt artiştii care au nevoie de spaţiu şi, evident, familiile tinere. De multe ori ni se spunea că, dacă nu au patru uşi, un model Mini nu e potrivit necesităţilor acestora", spune Daniel Crespi, unul dintre dealerii Mini din Frankfurt.

via | Automotive News (înreg.)

 

Comentarii (5)

  • Flavius
    -
    URATA MASINA!
    8 13
  • beautiful
    Haios
    ce sa-i faci uratenia se trateaza, prostia nu !!

    e un model interesant si va avea un succes mai mare decat Mini, zic eu.
    Hai sa ne uitam pe cifre peste cateva luni. Lumea avea nevoie de o provocare zic eu....
    8 8
  • e scumpa,bre
    La cat o sa coste,ma lipsesc de asa provocare.Mai bine un Soul.Ca nu tine niciuna 1000 de ani.
    8 7
  • Chiar daca o sa se vanda, o sa fie un SUV bun , bla bla bla , cei de la BMW au cam dat-o in bara, o sa fie un concurent serios pentru X1 si MINI era considerata o masina sic, fitoasa , pentru tinerii de la oras. Acum acest mini din numele sau este destinat "taranului" sau mai frumos ca la nemti "fermierului". Cu toate acestea este o masina buna.
    2 4
  • E urat cu spume modelu asta, nu stiu de la ce idee au plecat ca nu le-a iesit decat o cutie de conserve.
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru