Comentarii (8)

  • Felicitari
    Peisaje superbe, manastiri incantatoare si mancare grozava(la pastravaria din Albota)! Cam asa caracterizez eu Romania; pacat ca stam rau cu unii locuitori de p-aici, nemaivorbind de politrucii din Bucuresti.
    Astept reportajul de la Durau, aproape de orasul meu Piatra-Neamt, pe unde sper sa va faceti drum.
    10 0
  • :)
    superba tara avem absolut mirifica pacat k e locuita!!
    11 2
  • *****
    ha ha ....ce poze frumoase ......ce tara avem .......k despre cauciuguri mai trebuie sa asteptam
    4 1
  • urata masina, cea desenata de Giugiaro avea un design mai curat, asta restilizata este cam naspa, seamana cu Opel Corsa vechiul model
    1 8
  • Cornel
    Foarte proasta masina! Am avut pt o saptamina un punto de 1.4, benzina.
    FFF puturoasa, fff zgomotoasa. Partile bune sunt suspensiile si directia. Dar cea mai frumoasa parte Romania. Super peisaje!!!
    7 4
  • Frumoase peisaje
    si vai mama ei de troaca!Cati au impins la ea?E secret?
    5 11
  • O masina excelenta
    Eu conduc un GP (primul model) ce are 120.000 km facuti numai de mine. In afara de unele mici probleme masina e foarte buna. La 1,3 L si 75 CP motorul multijet e o mica bestie ce a dat de furca multor limuzine. E drept ca in spatele volanului erau doua maini, doua picioare, doi ochi, doua urechi si o minte dibace. Multa lume s-a mirat cand le-am spus de marimea si puterea motorului. Eu unul chiar recomand aceasta masina. Gentile parca-s din beton nu din otel. Am facut o singura pana din deformarea gentii. Si, credeti-ma, masina asta a mers pe toate felurile de drumuri. Singurul aspect la care trebuie sa am grija e lipsa unui scut la motor.
    P.S. Pastravaria de la Albota e un adevarat colt de rai.
    2 5
  • pedrospetre
    E bine de stiut !!!
    Iarna , vara nu-i totuna ! Dehhh...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru